Bardal på andreplass etter to VM-omganger

Klatret én plass da Prevc misset.

ANDREPLASS: Anders Bardal var fornøyd med hoppet sitt i første omgang av skiflygings-VM. Han ligger på foreløpig andreplass etter to av fire omganger. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix
ANDREPLASS: Anders Bardal var fornøyd med hoppet sitt i første omgang av skiflygings-VM. Han ligger på foreløpig andreplass etter to av fire omganger. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anders Bardal er på andreplass etter to av fire omganger i skiflygings-VM i Harrachov.

Han klatret en plass i en andreomgang som ble et lite antiklimaks uten et eneste hopp over 200 meter. Bardal hoppet 188 meter, mens slovenske Peter Prevc, som ledet etter første omgang, hoppet 183 meter.

Tyske Severin Freund klatret opp til førsteplass med et hopp på 191,5 meter i andre omgang.

Bardal lå på tredjeplass etter første omgang. Han hoppet allerede som nummer 2 og fløy 203,5 meter nedover storbakken.

Etter Bardals hopp ble forholdene dårligere, så resten av omgangen var det svært få lange hopp - helt til Severin Freund hoppet like langt som Bardal med langt dårligere forhold, og tok ledelsen 7,2 poeng foran nordmannen.

Bardal var fornøyd med åpningen på konkurransen som fortsetter med andre omgang i ettermiddag og hopp nummer tre og fire i morgen.

- Det var en fin start. Det var kanskje det beste hoppet mitt så langt i bakken. Fortsatt er det litt å jobbe med, så det blir spennende å se, sa han til NRK etter første omgang.

Anders Fannemel ligger på sjuendeplass, Bjørn Einar Romøren er nummer 18, mens Rune Velta er nummer 26 etter første VM-dag i Tsjekkia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer