<strong>NYTT NM-GULL:</strong> Med et bestehopp på 102 meter i 2. omgang sikret Anders Bardal gull for Nord-Trøndelag i søndagens lag-NM i hopp i Skarbakken. Foto: AP Photo/Darko Bandic/NTB Scanpix
NYTT NM-GULL: Med et bestehopp på 102 meter i 2. omgang sikret Anders Bardal gull for Nord-Trøndelag i søndagens lag-NM i hopp i Skarbakken. Foto: AP Photo/Darko Bandic/NTB Scanpix Vis mer

Bardal tok sitt andre NM-gull

- Selvfølgelig er jeg glad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med et bestehopp på 102 meter i 2. omgang sikret Anders Bardal gull for Nord-Trøndelag i søndagens lag-NM i hopp i Skarbakken.

De andre gullvinnerne er Andreas Stjernen, Johan Martin Brandt og Ole Marius Ingvaldsen.

Både Stjernen og Bardal fikk med seg to NM-gull denne sesongen. Mens Bardal vant NM stor bakke i Lillehammer i januar, seiret Stjernen i lørdagens normalbakkerenn i Molde.

- Selvfølgelig er jeg glad for to NM-gull i helgen. Avslutningen på sesongen har vært veldig bra for min del. Gullene vi har fått med oss forteller også at Nord-Trøndelag har hatt en god sesong, sa Andreas Stjernen.

Sølvet i lagkonkurransen gikk til Oslo. Joachim Hauer, Jonas S. Øvergård, Harald Jonas Riber og Philip Sjøen utgjorde laget.

Bronsen gikk til Akershus med Vegard Swensen, Halvor Egner Granerud, Rune Velta og Tom Hilde på laget.

Philip Sjøen hadde konkurransens og NM-helgens lengste hopp på 102,5 meter. Bakkerekorden tilhører fortsatt Johan Remen Evensen og lyder på 104,5 meter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer