Bare 2251 så det som kan bli Lyns siste kamp

Tapte mot Tromsø.

AVGJORDE: Lars Iver Strand senket Lyn etter pause. Onsdag er det økonomien som kan senke Lyn-skuta. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX
AVGJORDE: Lars Iver Strand senket Lyn etter pause. Onsdag er det økonomien som kan senke Lyn-skuta. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Lyns 0-1-tap mot Tromsø kan bli en historisk kamp for laget fra Oslo Vest. Allerede til uka kan klubben være slått konkurs.

Bare 2251 møtte opp for å se det som kan ha vært Lyn Oslos siste kamp i eliteserien på lang, lang tid. De fikk se Lars Iver Strand drible inn 1-0 og klemme Lyn enda lenger ned i tabellgjørma etter drøyt ti minutter av annen omgang.

- Jeg fikk ballen fra Hans Åge (Yndestad), dro et par kjappe finter og satte den i mål, sier Strand.

Hjemmelaget var best i første omgang, men mangler en utpreget målscorer. Både Davy Claude Angan, Jo Inge Berget og Fredrik Dahm hadde solide sjanser, men ballen gikk utenfor eller i klypene på en solid Sead Ramovic.

Dermed gikk Lyn på sitt femte strake tap, og har ikke fått poeng siden 23. august da Start ble slått 4-1. Selv om nedrykksklokkene ringer på Oslo Vest, er det en annen viktigere sak som opptar alle med Lyn-hjerte for tiden.

PengerInnen 30. september må klubben ha spadd opp 17 millioner kroner. Hvis den ikke makter det, er det kroken på døra.

Klubbdirektør Erik Langerud har vært hemmelighetsfull den siste tida og unnlatt å snakke om hvor mye penger Oslo-klubben har fått inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer