Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare 28 000 møtte opp, og de pep ut Milan

- Det gjør vondt, sier Flamini.

FIRE OG EN HALV TIME UTEN SCORING: Her stopper Anderlecht-keeper Silvio Proto et skudd fra Mathieu Flamini. Milan-spillerne måtte ved kampslutt finne seg i pipekonsert. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / SCANPIX NTB
FIRE OG EN HALV TIME UTEN SCORING: Her stopper Anderlecht-keeper Silvio Proto et skudd fra Mathieu Flamini. Milan-spillerne måtte ved kampslutt finne seg i pipekonsert. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / SCANPIX NTB Vis mer

(Dagbladet): Milan - Anderlecht 0-0.

Sesongstarten var allerede katastrofal før avspark, den verste siden 1932. Milan har tapt to av tre Serie A-kamper - begge hjemme

Så ble alt enda verre i går kveld. Milan-laget klarte ikke å score og ble pepet ut hjemme på San Siro.

Gjør vondt Buet og pepet ut av de 28 000 som gadd å møte opp til Champions League-premieren, den mektige arenaen som rommer mer enn 80 000 tilskuere.

Milan-midtbanespiller Mathieu Flamini erkjenner at fansens reaksjon føltes like bitter som det ene hjemmepoenget.

- Det gjør vondt å bli buet ut. I dag ville laget vinne, og vi hadde tre fine sjanser, sier Flamini og prøver å trekke ut noe positivt.

52 000 TOMME PLASSER: De Milan-supporterne som møtte opp viste klart hva de syntes om lagets forestilling i går. Foto: EPA / DANIEL DAL ZENNARO / SCANPIX NTB
52 000 TOMME PLASSER: De Milan-supporterne som møtte opp viste klart hva de syntes om lagets forestilling i går. Foto: EPA / DANIEL DAL ZENNARO / SCANPIX NTB Vis mer

- Vi var solide defensivt og slapp ikke inn mål. Nå jager vi mål, og jeg vet ikke hvorfor det ikke kommer. Laget har kvaliteter og vi skaper sjanser, sier den tidligere Arsenal-spilleren.

Bom, bom, bom Matchen i går var nemlig den tredje der de rødsvarte ikke scorer, laget har dermed spilte fire og en halv time uten nettkjenning.

- Jeg er sikker på at målet vil komme. Vi må bare glemme denne kvelden, jobbe hardt og være trygge på at ting går bra, sier Flamini.

Ifølge Reuters kom det største jubelbrølet fra Milan-fansen i pausen, da Zlatan Ibrahimovics mål for PSG mot Dynamo Kiev ble vist på storskjerm.

Svensken ble solgt rekorddyrt til Paris-klubben i sommer, men også andre favoritter som Antonio Cassano og Thiago Silva forsvant til fansens forargelse.

I går startet Milan-trener Massimiliano Allegri med Giampaolo Pazzini på topp, sammen med Urby Emanuelson. Førstnevnte scoret bare fem mål for Inter i fjor, mens Emanuelson startet karrieren som en venstreback i Ajax.

Ikke lyktes på 15 forsøk - Mine gutter spilte med innsats, mot og intensitet, mens Anderlecht ikke hadde et skudd på mål. Det var et lite steg framover, vi holdt nullen. Nå må vi bare score mot Udinese, sier Allegri.

GAMMEL HELT: Zlatan Ibrahimovic (t.v) feiret enda et mål for Paris Saint-Germain i går, det ble lagt merke til hos Milan-fansen. Foto: AFP  / KENZO TRIBOUILLARD / SCANPIX NTB
GAMMEL HELT: Zlatan Ibrahimovic (t.v) feiret enda et mål for Paris Saint-Germain i går, det ble lagt merke til hos Milan-fansen. Foto: AFP / KENZO TRIBOUILLARD / SCANPIX NTB Vis mer

Anderlecht kunne scoret, men Lucas Biglia bommet alene med Milan-keeper Christian Abbiati. En seier ville vært belgiernes første i Italia på 15 forsøk.

- Vi beviste at vi har noe i Champions League å gjøre. Milans problemer er ikke mine problemer. Vi analyserte deres tre siste kamper, og kom til følgende konklusjon: De er et bra lag med bra spillere, men de gir bort både sjanser og rom, sier trener John van den Brom.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media