Bare 28 000 møtte opp, og de pep ut Milan

- Det gjør vondt, sier Flamini.

FIRE OG EN HALV TIME UTEN SCORING: Her stopper Anderlecht-keeper Silvio Proto et skudd fra Mathieu Flamini. Milan-spillerne måtte ved kampslutt finne seg i pipekonsert. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / SCANPIX NTB
FIRE OG EN HALV TIME UTEN SCORING: Her stopper Anderlecht-keeper Silvio Proto et skudd fra Mathieu Flamini. Milan-spillerne måtte ved kampslutt finne seg i pipekonsert. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / SCANPIX NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Milan - Anderlecht 0-0.

Sesongstarten var allerede katastrofal før avspark, den verste siden 1932. Milan har tapt to av tre Serie A-kamper - begge hjemme

Så ble alt enda verre i går kveld. Milan-laget klarte ikke å score og ble pepet ut hjemme på San Siro.

Gjør vondt Buet og pepet ut av de 28 000 som gadd å møte opp til Champions League-premieren, den mektige arenaen som rommer mer enn 80 000 tilskuere.

Milan-midtbanespiller Mathieu Flamini erkjenner at fansens reaksjon føltes like bitter som det ene hjemmepoenget.

- Det gjør vondt å bli buet ut. I dag ville laget vinne, og vi hadde tre fine sjanser, sier Flamini og prøver å trekke ut noe positivt.

- Vi var solide defensivt og slapp ikke inn mål. Nå jager vi mål, og jeg vet ikke hvorfor det ikke kommer. Laget har kvaliteter og vi skaper sjanser, sier den tidligere Arsenal-spilleren.

Bom, bom, bom Matchen i går var nemlig den tredje der de rødsvarte ikke scorer, laget har dermed spilte fire og en halv time uten nettkjenning.

- Jeg er sikker på at målet vil komme. Vi må bare glemme denne kvelden, jobbe hardt og være trygge på at ting går bra, sier Flamini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer