Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare 53 stemmer skiller

Sarpsborg 08, Strømsgodset, RBK, VIF, Brann og Luka i tetkampen.

MER JUBEL?  Sarpsborg 08 har passert kameratklubben Luka i Klubben i mitt hjerte. Spørsmålet er om ledelsen holder helt inn til i morgen formiddag kl.12.00. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix.
MER JUBEL? Sarpsborg 08 har passert kameratklubben Luka i Klubben i mitt hjerte. Spørsmålet er om ledelsen holder helt inn til i morgen formiddag kl.12.00. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix. Vis mer

DET blir helt tett i flere klasser i avslutningen i Klubben i Mitt Hjerte. Mens 100 00 stemmer forlengst er passert, skiller det bare henholdsvis 53, 54 og 279  stemmer mellom første -og andreplass i tre av klassene. Hvilke forblir en hemmelighet.

Et døgn før vi stenger stemmelokalene er stillingen slik:

FLERIDRETTSLAG OVER 500 MEDLEMMER:

Her har fjorårsvinner Forus og Gausel passert Sjetne i løpet av det siste døgnet. Sammen med Charlottenlund Sportsklubb danner de en tettrio som holder unna for Fram, Strømsgodset IF, Holmlia, Larvik Turn, Tiller, Fana, Mjøndalen og Runar fra Sandefjord.

FLERIDRETTSLAG UNDER 500 MEDLEMMER:

Dramatisk utvikling også her. I naboduellen på Andøya har Andenes IL gått forbi Høken. I fjor skjedde det det samme i løpet av de siste timene. Nå vil det siste døgnet avgjøre. Tredjeplassen står mellom Bryn IL, Dalselv, Ilar, Bagn, Vålerenga Amerikansk Fotball, Hemnes, Nesseby og Markane fra Sogn og Fjordane.

SPESIALIDRETTSLAG OVER 500 MEDLEMMER:

Klassen for de aller største med RBK fortsatt i teten. Jevnt mellom VIF og Brann, mens Sandes Ulf i glede over ny kontrakt utfordrer Bodø/Glimt bakfra. Deretter følger Stabæk, Danseklubben Studio 1, Viking, Odd, Molde og Kvik Halden. De siste er i ferd med å slå storebror Fredrikstad Fotballklubb.

SPESIALIDRETTSLAG UNDER 500 MEDLEMMER:

Sarpsborg 08 har mobilisert de siste dagene og endelig passert kameratklubben Luka. Men det er bare såvidt. Strømsgodset Toppfotball trenger en skikkelig spurt for å ta igjen disse to. Deretter følger gode navn som Haugaland FK, Nedre Romerike Cheerleaders, Narvik Ishockey, Vålerenga Ishockey Elite Nidaros Roller Derby, Haugesund FK og Viqueens Cheerleaders.

BEDRIFTSIDRETTSLAG:

Fjorårsvinner Trondheim Økonomiske Høyskole blir utfordret av ganske ulike bedriftsklubber som Sjetne Hot Shots, KPMG, Vålerengfamiliens Vertshus og Untouchable Hard Rock Club.

STUDENTIDRETTSLAG:

Helt tett mellom to trønderske rivaler. NTNUI har vunnet Klubben i mitt hjerte mange ganger, men sliter med å riste av seg idrettsfolket fra Trondheim Økonomiske Høyskole.

Du kan stemme fram til i morgen kl.12.00. Resultatene kommer i Dagbladets papirutgave lørdag 23.november samt her på Dagbladet.no.