Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bare Barcelona kan lokke ham vekk fra Ajax

Christian Eriksens agent med klar tale.

ETTERTRAKTET: Christian Eriksen (midten) er ønsket av flere toppklubber. Nå sier agenten hans at kun Barcelona kan friste ham bort fra Ajax. Foto:AP Photo/Bas Czerwinski.
ETTERTRAKTET: Christian Eriksen (midten) er ønsket av flere toppklubber. Nå sier agenten hans at kun Barcelona kan friste ham bort fra Ajax. Foto:AP Photo/Bas Czerwinski. Vis mer

(Dagbladet): Danske Christian Eriksen (19) regnes som et av de største talentene i Europa, og ryktene sier det bare er et tidsspørsmål før han forlater nederlandske Ajax til fordel for en av Europas aller største klubber.

Klubber som AC Milan, Chelsea og Manchester United kan bare glemme den danske midtbanespilleren, skal vi tro Eriksens agent.

Agenten Marti Schoots slår nå fast at kun èn klubb kan lokke ham vekk fra tilværelsen i Amsterdam.

Og det er bare Pep Guardiola og de spanske mesterne fra Barcelona frister den danske yndlingen.

- For å være helt ærlig, så er det veldig liten sjanse for at det skjer noe innen kort tid. Han liker seg i Amsterdam, og vil gjerne bli i Ajax, sier Schoots ifølge sportmediaset.it.

- Den eneste klubben som kan få ham til å skifte mening er i øyeblikket Barcelona. I fotball vet man aldri hva som skjer, sier Schoots.

Eriksen spiller i disse dager U21-EM med Danmark. Tirsdag spiller de kamp mot Hviterussland.

ENESTE ALTERNATIV: Barcelona er, ifølge Eriksens agent, den eneste klubben som er aktuell dersom Ajax-spilleren skal bytte klubb. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
ENESTE ALTERNATIV: Barcelona er, ifølge Eriksens agent, den eneste klubben som er aktuell dersom Ajax-spilleren skal bytte klubb. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer