Bare birolle for Flo i Spaghetti- western...

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Lazio 1- 2. 20.45-forestilling i går kveld. En klassisk spaghettiwester'n med gule kort, rødt, filming på høyt internasjonalt nivå, tempo, teknikk, kanonmål og nerve. Midt oppe i alt dette en nordmann, dessverre i en birolle, Tore Andre Flo:-

Chelsea var naturlig nok veldig skuffet etter at de ga fra seg gruppeseieren på hjemmebane, et sted de ikke har tapt en Europacup-kamp noensinne.

Nå risikerer Viallis menn å møte enten Manchester United, Barcelona eller Bayern München i kvartfinalen. Han likte det meget dårlig. Det gjorde Flo også.

Og Lazio. De var gode, høy taktisk IQ. Og de kan spille veldig italiensk. Det vil si som om de hadde forsett seg på Clint Eastwood-filmer av mester Sergio Leone. De filmet og datt pizzaflate, ofte for ingenting. Sånt blir det bråk av på britiske fotballtribuner.

Uten briter

Vel, publikum på Stamford Bridge i går kveld måtte ta til takke med et totalt ubritisk London-lag. Manager Vialli satset på fremmedlegionen fra start.

Første gang på hjemmebane, med tre franskmenn, to italienere, en rumener, en nigerianer, en hollender, en uruguayan og en nordmann.

Sistnevnte ble pakket inn og hadde bare en halvsjanse. Men han fikk gult kort for farlig spill med lange og høye bein.

Flo ble også stygt kappet ned bakfra, to ganger. Forsvarsklumpen Couto fikk sitt andre gule kort, som ble til rødt. Da kokte det i de små italienske skoene på managerbenken.

- Jeg er stolt av laget mitt, vi fortjente å vinne. Vi spilte med hjertet mot et godt Chelsea som ikke har for vane å tape hjemme, sa den svenske Lazio-bossen Sven Gøran Eriksson. Velkledd med grå femifrakk.

Simoene Inzaghi (23) kunne og skulle ha puttet tre før pause. Uheldig i går, men han er en klassespiller med noen løp som ville ha fått Drillo til å bli våt i slagstøvlene.

Var det straffe?

Og som i gode cowboyfilmer ulmet det hele tida. Den portugisiske dommeren hadde ikke sin beste kveld i det svale storbyværet. Han blåste i det meste.

Og i dagens britiske aviser vil Vialli få kjeft for taktisk uklokhet. Han lot Dennis Wise hvile.

The End.

GODT PASSET PÅ: Tore Andrè Flo taper her en duell for Sinisa Mihajlovic