Bare dager igjen av kjøp og salg: «Manchester United har avslørt Tottenhams bløff»

Kommer noen av storklubbene i Premier League til å panikkhandle de neste dagene?

STERKT ØNSKET I MANCHESTER: Manchester United håper å lande Tottenhams Toby Alderweireld før vinduet stenger torsdag. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
STERKT ØNSKET I MANCHESTER: Manchester United håper å lande Tottenhams Toby Alderweireld før vinduet stenger torsdag. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede førstkommende torsdag stenger overgangsvinduet i England, en snau dag før Premier League sparkes i gang mellom Manchester United og Leicester fredag.

Det gjenstår å se om Deadline Day blir like interessant som tidligere sesonger. De siste åra har vi sett en tendens til at klubber gjør seg ferdig med handelen i god tid, og ikke i siste liten som nærmest var normen for noen år siden.

En manager som gjerne benytter pressen til å snakke om ønsker og krav er Manchester Uniteds José Mourinho. Etter en tannløs forestilling i 0-1-tapet for Bayern München i natt norsk tid, ble overganger tema nok en gang.

- Klubbene vi konkurrerer mot, er virkelig sterke og har allerede fantastiske lag. Og de investerer massivt, som Liverpool, som kjøper alt og alle, sa Mourinho blant annet til MUTV.

- Hvis vi ikke gjør laget bedre, så vil det bli tøff sesong for oss, sa han videre.

Mourinho la også til at de fortsatt har noen dager på seg til å styrke laget, så vi må vente og se hva som skjer. Samtidig har han uttalt at han er trygg på at klubben lander én spiller. Og det virker som en ny midtstopper er mest sannsynlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer