- Bare det beste i verden er godt nok

Sa manageren. Nå skal Owen opereres i Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Newcastle-manager Sam Allardyce sa i går at ingenting skal stå i veien for at Michael Owen skal komme seg tilbake på banen så fort som mulig.

- Hvis han må opereres skal vi finne den beste kirurgen i verden, slik at han kan være tilbake raskere enn noen annen, sa Big Sam til Daily Mirror.

I kveld ble det kjent at Newcastle-spissen må under kniven.

Reiser til Tyskland

Ifølge Sky Sports skal Owen opereres i Tyskland på fredag, så Newcastle-ledelsen fant åpenbart ikke kirurgen de ønsket på balløya.

27-åringen må gjennom en brokkoperasjon etter at han har haltet av banen i de to siste seriekampene. Owen ble undersøkt etter kampen mot Derby, men fikk klarsignal til å spille igjen mot West Ham på søndag. Det gikk ikke særlig bra.

Dette er ikke bare dårlige nyheter for Newcastle, men også en smell for England. De to kvalikkampene mot Estland og Russland i midten av oktober står nå i fare for spissen som har tre mål på de to siste landskampene.

Owen har vært forfulgt av skader siden han kom til Newcastle fra Real Madrid. I desember 2005 pådro han seg et brudd i foten, før han skadet seg igjen i VM sommeren etter. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer