- Bare dritt

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg- Vålerenga 4- 2. - Bare dritt, sier RBK-direktør Rune Bratseth - ikke om Rosenborgs rufsete spill mot Vålerenga, men om alt rotet rundt salget av Sigurd Rushfeldt.

Rosenborgs sportsdirektør mener han har fått ferien ødelagt av det som foregår i regi av mannen Rosenborg helst ikke vil ha noe med å gjøre: fotballagent Rune Hauge.

Bratseth er irritert og grundig lei hele Rushfeldt-affæren. Det samme er Nils Arne Eggen:

- Noen må begynne å snakke fornuft med Rushfeldt, tror jeg. Han har fått et tilbud fra Santander som er bedre enn det han fikk i Benfica.

- Det er jo helt håpløst: Rune Hauge lager bestandig trøbbel for Rosenborg, sa treneren til Dagbladet i garderoben etter kampen i går.

Og her er Rune Bratseth igjen:

- Det er litt sårt at Sigurd velger å stole på andre folk enn dem han har jobbet for de siste tre åra.

Helt ufortjent

- Hvis Sigurd kommer tilbake, er det fordi lønna ikke ble god nok i Racing Santander. Og det kan umulig vi ta skylda for, påpeker Rune Bratseth, som nå holder på med denne saken «hele døgnet», som han sier.

- Og det du får igjen er bare dritt. Da når det et metningspunkt en eller annen gang. Selv får jeg ikke fem øre av denne handelen, uansett om den blir noe av eller ikke. Bare dritt sitter vi igjen med, for at vi prøver å hjelpe en spiller til å komme seg til utlandet.

- Dritt, hva mener du egentlig med det?

- Det som blir sagt i pressen: den pepperen Rosenborg og undertegnede får. Det er det jeg kaller dritt. Og det synes jeg ikke vi fortjener på noen måte. Vi unner spillerne våre det aller beste, og det gjelder også Sigurd, sier Rune Bratseth, som både har vært sint og lei seg de siste dagene, mens han helst kunne tenkt seg «å nyte godværet og livet».

Når det gjelder spillet mot nedrykkskandidaten Vålerenga, var det mye som ikke stemte i går:

Ikke fornøyd

- Vi var ikke bra. Vi ble litt overivrige, og det ble litt rusk bakover. Men opphentinga av 2- 1 var jo godkjent, sa Nils Arne Eggen.

- Noe du var spesielt fornøyd med?

- Aggressiviteten foran mål var bra - og vi vant selvfølgelig helt fortjent.

- Hva med Arni Gautur Arnason i mål?

- Han var god. På fredag får han vite om han får stå i mål neste gang, er beskjeden fra treneren.

<B>SINT:</B> Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth er grundig lei hele Rushfeldt-affæren, og brukte uvanlig sterke ord til ham å være på Lerkendal i går.