Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bare en god historie

Steven Lustü om en overgang til Vålerenga.

(Dagbladet.no): At Vålerenga skal være interessert i Lyns Steven Lustü, har skapt mye diskusjon blant hovedstadens fotballelskere. Men Lustü, som er æresmedlem i Lyns supporterklubb, Bastionen, stiller seg uforstående til overgangsryktene.

- Ifølge Morgan Andersen så har Lyn akseptert at Vålerenga tar kontakt med din agent Karsten Åbrink for forhandlinger om en overgang. Hva har du å si til det?

- Ok (...) Dette er nytt for meg, sier Steven Lustü til Dagbladet.no.

Lustü er for øyeblikket på juleferie i Danmark, og har hørt om overgangsryktene. Men at han nå kanskje skal i forhandlinger om en personlig kontrakt, er ukjent for den danske midtstopperen.

- Jeg vil ikke uttale meg om en eventuell overgang før klubbene har snakket sammen. Det er først og fremst de som skal bli enige. I denne bransjen er det sånn, sier Lustü.

- Men hvis klubbene blir enige, er det aktuelt for deg som æresmedlem i Bastionen å spille for Vålerenga?

- Det vil jeg ikke uttale meg om. I mine øyne er det bare en god historie. Foreløpig, i hvert fall, sier Lustü.

Steven Lustü har blitt kåret til årets spiller i Lyn av supporterne to ganger.

SUPPORTERFAVORITT: Steven Lustü oppildner Bastionen før byderbyet mellom Lyn og Vålerenga 26. juli. Lyn vant kampen 2-1.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media