Bare en posisjon gjelder

Tengsareid skal også føre i Drammen.

VIL BESTEMME ALT. Rita Sensation og Åsbjørn Tengsareid vinner lørdag, om hoppa beholder fatningen og ikke galopperer. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VIL BESTEMME ALT. Rita Sensation og Åsbjørn Tengsareid vinner lørdag, om hoppa beholder fatningen og ikke galopperer. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

• Her er sjansen til å vinne 44 millioner på hest!

Drammen travbane er en 800-meters bane hvor hestene i front har en klar fordel. Samtlige av favorittene vil til tet og regissere forestillingen derfra i V75 lørdag.

Året har så langt vært strålende for Forus-trener Åsbjørn Tengsareid som nybakt pappa og nummer to på trenertoppen med 36 stallseirer. Samarbeidet med Kåre Refsland og Anders L. Wolden har gitt gode resultater.

Tengsareid vinner og vinner.

Han brente riktignok et par gode sjanser på Bergen Travpark torsdag. Men det ble likevel to triumfer mot slutten av løpsdagen.Lørdag kan det vanke mer laurbær for rogalendingen på Drammen Travbane.

Rita Sensation har vært den desiderte beste 3-årshoppa på landsbasis i år. Hun sto på fint etter årgangstoppen Golden Brown i 3-års Stjernen etter et løp i dødens. Etter det har hun satt to banerekorder i Bergen to ganger på rad. Sist tok hun teten, men feilet under press fra Golden Brown i den andre svingen. Lørdag prøver hun seg i Tarport Frenzy Trot som er et løp for 3-årige norskfødte hopper. Det går som 3. avdeling i V75-spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer