Bare Flo er usikker

Tore André Flo var en av tre spillere som sto over spillsekvensene på Norges trening i dag, men han er den eneste som er usikker foran onsdagens kamp.

Flo, John Arne Riise og Eirik Bakke nøyde seg med jogging og tilskuerplass mens lagkameratene avviklet internkamper med høy intensitet på treningsbanen i Rosport.

- Vi jobber med Tore André for å få ham klar til kampen. Han er i fin framgang, og så får vi se om det er nok. Beslutningen tar vi tirsdag. Det avhenger av om han kan gjennomføre en hel trening da, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Flo fikk et spark i kneet fredag og har hovnet opp på innsiden av kneet.

- Kneet er stabilt, og han har fri bevegelse, men det påvirker ham i forhold til vendinger og skudd. Det gjelder å få ned hevelsen, og han er mye bedre allerede. Jeg håper at han blir like mye bedre fra i dag til i morgen, sier Andersen.

For de andre var det snakk om forebyggende tiltak, som det var med Henning Berg og Christer Basma som sto over den aller siste spillesekvensen.

- Det har vært en del økter, og noen hadde behov for litt roligere trening i dag. John Arne har vondt i foten, mens Eirik har hatt en del plager med ankelen. De trengte en rolig økt uten nye slag, sier Andersen.

- Det går bra så lenge jeg holder meg unna ballen, var beskjeden fra Riise da han avsluttet sin treningsøkt søndag. Men legen avkrefter at vi får se et helt nytt innhold i begrepet «best uten ball» onsdag.

- John Arne har fått noen stemplinger, og det ligger blod i underhuden som gir smerter når han sparker ballen. Det er ikke en smerte som forverrer skaden, og i kampsituasjoner blir dette litt borte. Han har spilt flere kamper siden han fikk skaden, men vi mener at han hadde godt av å hvile litt i dag, sier han.

Det betyr at 19 mann er klare for kamp onsdag, en er usikker.

(NTB)