Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare Flo scorer for Godset

Jostein Flo scoret sitt femte eliteseriemål for sesongen mot Viking. Det holdt til tre poeng for Strømsgodset i Drammen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flo er Godsets suverene toppscorer, foran Bjørn Otto Bragstad! Rosenborg-stopperen laget selvmål på Lerkendal 16. mai, og ingen andre har scoret for Drammens-laget i serien denne sesongen.

Da Viking ble slått 1-0 var den svære stryningen i toppform. Han vant det meste i lufta og var en trussel ved dødballsituasjonene. Og målet kom nettopp etter corner. Rune Hagen fant en umarkert Flo som headet vakkert i vinkelen fra sju meter.

- Plutselig var jeg helt alene, så ballen komme og kunne gå uhindret opp og styre den i mål, sa Flo.

Bronselaget

Men det var ikke bare Flo som gledet hjemmepublikum på Marienlyst. Spillet fikk tankene tilbake til jubelsesongen 1997, da Godset tok bronse. Kantspillerne Rune Hagen og Lasse Olsen satte fart og fikk slått presise innlegg mot giganten i midten. I tillegg var vertene flinke til å få fram folk som støtte til Flo.

På den andre siden av banen ruvet midtstopper Kenneth Karlsen i hjemmelagets forsvar. Han var omtrent like god i lufta som Flo var på den andre siden av banen, til trener Jens Martin Støtens glede.

- Det var deilig med tre poeng, men målet kom veldig tidlig og vi følte presset hele kampen. 1-0 var ikke noe å hvile på, sa Støten som ikke følte at kampen var noe omslag spillemessig.

- Jeg synes vi spilte godt mot Brann og Rosenborg uten å få betalt for det, sa han.

Viking skuffet

Viking var en skuffelse. Laget så ut til å undervurdere Strømsgodset, og vikingene vant knapt en duell. Først mot slutten av kampen gikk alvoret opp for gjestene. Viking flyttet opp mye folk og skapte tre store sjanser. Trener Poul Erik Andreasen var naturlig nok ikke fornøyd.

- Vi fikk ikke til vårt eget spill. Flere av de sentrale folkene sliter med formen, og det synes veldig i mottakene og pasningsspillet. At Flo scorer på dødball er noe vi må regne med, sa dansken.

(NTB)