Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare galopp i mot

Det er kusken enig i.

Starthurtig. River Kemp er eksepsjonelt rask fra start. Kusk Gunnar Austevoll har stor tro på tet fra start til mål. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Starthurtig. River Kemp er eksepsjonelt rask fra start. Kusk Gunnar Austevoll har stor tro på tet fra start til mål. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Bengt i superform. Full suksess på alt av tips på tirsdag.
Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Det er bare galopp i mot for River Kemp.

-Ja, det kan jeg vel være enig i, sier Gunnar Austevoll.
Oppgaven til River Kemp i V65-2 er optimal.
Hesten er usedvanlig rask, og følger bilen, når denne akselererer vekk fra startfeltet.
-Han er veldig rask ut, og jeg har stor tro på teten, sier Gunnar Austevoll.

- Om det er noe problem, så er det ikke at han er spesielt usikker og kan galoppere seg vekk. Jeg er litt mer bekymret for at han kan bli stri underveis. Da må jeg bare la ham ga. Holder jeg for mye på ham, kan det komme lyder fra halsen hans. En kjapp sommerbane er selvfølgelig en fordel, mener Austevoll.
En annen fordel er at det ikke finnes noen som kan utfordre River Kemp fra start. Da kan det gå litt roligere for seg gjennom den første svingen.

Grunnlagsklatrer

Gunnar Austevoll tror River Kemp er en såkalt grunnlagsklatrer.
- Hesten kommer sannsynligvis til å vinne mye og tjene mye, sier kusken.

Vikar

Gunnar Austevoll er mye vikar for hester champion Eirik Høitomt gjerne kjører. Men i kveld er det Austevoll som tar hånd om flere av disse.

- Høitomt er utelukket, og jeg er takknemlig for å kjøre gode hester, sier Austevoll.

Her er hans vurderinger om øvrige oppsitt:

Roberto Bonanza prøver jeg å kjøre i tet i dag. Det er i alle fall planen fra et bra startspor. Jeg tror hesten har stigende form. Den kan vinne.
Bings Smokken tåler 2600 meter, men jeg må slippe føringen. Jeg tror ikke det er noen stor vinnerkandidat i kveld. Jeg kjenner godt til Turboson, som er behandlet og kan ventes noe forbedret. Men det er neppe en hest i toppform.
Tøffe Toft har jeg bare sett. Det er en hest som går bra til mål.
O.O. Seven V.P. greier ikke å forsvare innersporet. Han er god, om vi kommer oss ut fra innersporet. Jeg kjørte ham i det tredje siste løpet. Da spurtet han flott, men han satt fast for lenge til å kunne vinne. Den hesten er bra og er aktuell langt framme, om det klaffer litt.
Arita Ammik kjenner jeg lite til. Jeg har kjørt den i et mønstringsløp, men det er lenge siden.
Skaane Jo har jeg aldri kjørt. Men det er en hest i form. Det kan gå bra, selv om det er drøyt med 40 meter tillegg, avslutter Gunnar Austevoll med hesten som innleder på Bjerke onsdag kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media