-  Bare glem 84-målet mitt

I 1984 lagde han tidenes cupfinalemål mot Viking. I går var Per Egil Ahlsen førstemann til å gratulere Martin Wiig med utlikningsmålet på Briskeby.

HAMAR (Dagbladet): -  Nå kan folk glemme scoringen min i Ullevaal-finalen mot Viking (3- 2). Målet til Martin setter det meste i skyggen, sier assisttrener Ahlsen til Dagbladet.

Selv var den 21-årige Fredrikstad-innbytteren langt fra like imponert over skuddet fra 25 meter som gjør at laget hans fortsatt er ubeseiret i serien.

Hardt innlegg

-  Det var ikke noe skudd, men et hardt innlegg. Da jeg sendte ballen mot mål, var det ikke i tankene mine at den skulle gå inn, sier Martin Wiig etter kampen.Scoringen 19 minutter etter pause var hans første for Fredrikstad i tippeligaen, og gjør at laget har like mange poeng (ni) som det hadde etter 15 serierunder i fjor.

-  Vi nekter å tape, en egenskap jeg håper vi fortsetter med lenge. Selv fikk jeg ikke varmet opp før jeg ble sendt innpå, og måtte løpe meg varm på banen. Målet var vel vår eneste sjanse i kampen, sier Martin Wiig etter poengdelingen.

Ham-Kam-keeper Eddie Gustafsson trodde ikke sine egne øyne da ballen lå i nettet bak ham.

Ingen sjanse

-  Skuddet kom ingensteds fra. Fredrikstad hadde heller ingen spillere inne i boksen. Jeg sto litt utafor femmeteren, og hadde ingen sjanse til å redde. Det skuddet tror jeg ikke det er noen tippeligakeepere som hadde tatt, sier Eddie Gustafsson.Både Fredrikstad-kaptein Markus Ringberg og trener Egil «Drillo» Olsen innrømmer at laget hadde flaks som fikk med seg det ene poenget.

-  Vi spilte ingen bra kamp, og hadde flaks som fikk uavgjort. Den største svakheten var at vi ga bort ballen for lett. Nå må vi satse på å holde ballen mer i laget, sier Ringberg.

Rein overkjørsel

-  Vi kan bli bra når vi får tilbake alle spillerne som er skadd. Da trenger vi kanskje ikke den flaksen vi hadde i går for å ta poeng, sier Drillo etter luftslaget.

-  Kampen var en rein overkjørsel. Det skal godt gjøres å spille en slik kamp til uten å vinne, sier Ham-Kam-trener Ståle Solbakken.

DRØMMESCORING: FFKS assistenttrener Per Egil Ahlsen gratulerer Martin Wiig med med superscoringen. - Målet til Martin setter det meste i skyggen, sier Ahlsen.