-  Bare gøy å møte Milan

John Carew skal få bryne seg på Italias og AC Milans forsvarsklippe Alessandro Nesta i kvartfinalen - og det trives han med.

Den franske serielederen fikk ingen drømmetrekning da Champions League-kvartfinalistene ble trukket ut av bolla i sveitsiske Nyon i går formiddag.

-  Vi er veldig fornøyd med trekningen. Bare gøy å møte Milan. De er en av favorittene, men det er bare gode lag igjen, sier John Carew til Dagbladet.

Scorer mål

Fra sin tid i Roma og fra Norges VM-kvalifiseringkamper mot Italia kjenner John Carew flere av de italienske spillerne - blant annet Alessandro Nesta. Carew har to mål på sine tre landskamper mot Italia.

-  Det har stort sett godt bra. Jeg har scoret 3-4 mål mot Nesta. Jeg tror ikke det er noe spesielt som gjør at det går bra. Men det er alltid lettere å spille mot noen du har spilt mot før og kjenner spillestilen til, mener Carew.

Komplett

Milan overbeviste stort da de banket Bayern München 5-1 sammenlagt i åttedelsfinalen.

-  Milan er et eksepsjonelt lag. Kraftfullt og erfarent. De har en enorm merittliste og har vært et av de mest stabile lagene i Europa de fire siste åra, sier Carew-sjef Gerard Houllier ifølge AP.

 GLEDER SEG: Lyon-spiss John Carew har ikke noe i mot å møte AC Milan i kvartfinalen. Foto: AP/Scanpix
GLEDER SEG: Lyon-spiss John Carew har ikke noe i mot å møte AC Milan i kvartfinalen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

-  De har ingen spesielle svakheter. Keeperen er god. De er sterke defensivt. De har veldig bra spillere, men er også fysisk sterke og godt organisert. Et av de mest komplette lagene i Europa, mener 26-åringen som spilte 65 minutter i Lyons nedsabling av PSV i åttedelsfinalen sist onsdag.

Holde nullen

Lyon starter hjemme mot fjorårets tapende finalist AC Milan på Stade Gerland 28. mars. Bortekampen på San Siro spilles 4. april. Carew innser at mulighetene hadde vært større med bortekamp først.

-  Ja, vanligvis er bortekamp å foretrekke. Vi får satse på å holde nullen hjemme - og kanskje score et mål. Da skal de få slite om vi scorer borte, sier Carew som tror Barcelona, Inter Milan og Juventus kommer til semifinalen.

 Og det blir ingen parktur for Lyon dersom de ønsker å spille finalen i Paris 17. mai. Slår de Milan i kvartfinalen venter vinneren av Benfica og Barcelona i semifinalen.