«Bare jeg kan trøste Petter nå»

- Det er etter nedturer som dette Petter trenger meg mest, sier Pernilla Walfridsson etter at forloveden Petter Solberg (28) måtte bryte Rally Monte Carlo midtveis ut i den femte fartsetappen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MONTE CARLO (Dagbladet): Spydeberg-gutten var nemlig i ferd med å avslutte første dag av årets sesongåpning på en sterk måte da han brått, ubarmhjertig og overraskende snurret på ei bru nesten midtveis på gårsdagens nest siste etappe - på grunn av et i overkant dristig dekkvalg.

Resultatet var punktering, ødelagt radiator og frontspoiler.

Tidligere på dagen hadde bare verdensmester Marcus Grönholm vært raskere enn Petter - og nordmannen hadde beste mellomtid på etappen da uhellet var ute.

- Petter tar skuffelser som dette hardt innover seg. Da er det meg han kommer til for å få trøst. Da har ikke teamet noen rolle. Derfor har jeg en viktig rolle for å få ham opp igjen så raskt som mulig, sier Pernilla Walfridsson til Dagbladet.

Solberg har nemlig ikke lett for å legge skuffelsene bak seg i en fei.

Begge ute

Stallkollega Tommi Mäkinen brøt tidligere på samme etappe - slik at begge Subaru-bilene allerede er ute av sesongåpningen.

- Tommi er flink til å glemme slike nedturer med en gang. Jeg trenger tid på meg. Dette kommer til å gnage og ergre meg i flere dager, sier Petter Solberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer