IKKE GUDS HÅND - BARE HANDS: Diego Maradona måtte svare på hva han syntes om Luis Fabianos scoring mot Elfenbenskysten. - Bare hands mente mannen som scoret med «Guds hånd» mot England i 1986..Foto: SCANPIX
IKKE GUDS HÅND - BARE HANDS: Diego Maradona måtte svare på hva han syntes om Luis Fabianos scoring mot Elfenbenskysten. - Bare hands mente mannen som scoret med «Guds hånd» mot England i 1986..Foto: SCANPIXVis mer

- Bare jeg som har scoret med «Guds hånd»

Fabiano mål var en helt ordinær hands, mener Maradona.

|||Argentina-sjef Diego Maradona sier at Luis Fabiano kan score så mange uavblåste handsmål han vil - det er fortsatt bare et mål scoret med Guds hånd.

Fabiano innrømmet søndag at hans andre scoring i 3-1-seieren over Elfenbenskysten kom etter en hands. Et mål scoret ved hjelp av Guds hånd, mente brasilianeren. Argentinas kontroversielle landslagstrener Diego Maradona er ikke enig.

- Nei, denne var med armen, han tok den ned med armen. Det var veldig synlig, det var faktisk to hands. Det er bare jeg som har scoret ved hjelp av Guds hånd, sier en lattermild Maradona.

Etter Fabianos 2-0-scoring kom dommer Stephane Lannoy bort og spurte spissen om det var hands. Maradona skjønner ikke hvordan han kunne godkjenne målet.

- Det tragikomiske er at han lo og smilte etterpå. Om du så den, hvorfor straffet du ham ikke, utbrøt Maradona.

Han mener hans egen scoring mot England i 1986, som sikret Argentina avansement til finalen, var vanskeligere å underkjenne.

- Når jeg scoret mot England, så jeg ikke dommeren le. Han var veldig i tvil. Det var ingen fjerdedommer den gangen, og han så på publikum for å se om de ga ham en hånd, sier den argentinske legenden.

Maradona lar seg heller ikke imponere over Brasils spill for øvrig.

- Brasil spiller ikke bra for øyeblikket, men de avgjør kampene sine og derfor er de fremdeles favoritter, sier han, og legger til at han er skuffet over de europeiske lagene, særlig Frankrike og Italia.

(NTB)

ORIGINALEN: Diego Maradona tok hånda i bruk da han overlistet England-keeper Peter Shilton under VM-kvartfinalen i 1986.Foto: SCANPIX/AP Photo/El Grafico, File
ORIGINALEN: Diego Maradona tok hånda i bruk da han overlistet England-keeper Peter Shilton under VM-kvartfinalen i 1986.Foto: SCANPIX/AP Photo/El Grafico, File Vis mer