Bare kjente ansikter med mot Skottland

Ingen overraskelser da Drillo tok ut landslagstroppen.

TAR UT TROPPEN: Landslagssjef Egil Olsen presenterer Norges tropp til møtet med Skottland 12. august i formiddag.Foto:  Håkon Mosvold Larsen  / SCANPIX
TAR UT TROPPEN: Landslagssjef Egil Olsen presenterer Norges tropp til møtet med Skottland 12. august i formiddag.Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norges håp om å komme seg til neste års VM-sluttspill i Sør-Afrika begrenser seg til avansert sannsynlighetsregning på universitets- og høyskolenivå.

Statistikkfantasten Egil «Drillo» Olsen vil imidlertid ikke avskrive landslagets sjanser så lenge det er et ørlite håp i hengende snøre.- Dette er en kamp som er vinn eller forsvinn for oss. Vi må vinne. Skottland er derimot i en situasjon hvor uavgjort ville være meget bra, og nok til å sende oss ut. Det er ståa før kampen, sa Drillo under pressekonferansen.- Gjerrige skotter Landslagssjefen ser derfor for seg et kampbilde der det er Norge som må ta risikoen.

- Vi innbiller oss at skottene kommer til å spille gjerrig, og derfor har vi tatt med mange offensive sidebacker for å komme rundt dem, skape innleggsmulighet og få til de nødvendige løpene foran mål. Det er ikke sikkert vi får så mange overganger som vi håper på, og da trenger vi å komme rundt, understreket Drillo.Stor troppDet norske landslaget har mye å revansjere etter miseren i Makedonia og utilstrekkeligheten i Nederland i juni, og møtet med Skottland på Ullevaal stadion 12. august er muligheten til å rette opp noe av inntrykket etter en så langt mislykket kvalifisering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer