Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare Margot (15) ønsket Sverige velkommen til VM

Sveriges landslag i fotball ankom tirsdag sin VM-base i Gelendzjik og ble møtt av én (1) tilhenger, 15-årige Margot.

LABER VELKOMSTKOMITE: Janne Andersson og Sverige er på plass i Russland foran VM-sluttspillet. Foto:  REUTERS/Arnd Wiegmann
LABER VELKOMSTKOMITE: Janne Andersson og Sverige er på plass i Russland foran VM-sluttspillet. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann Vis mer

Den russiske ungjenta hadde utstyrt seg med svensk flagg og møtte opp for å ønske de svenske fotballspillerne velkommen til hjembyen hennes. Spillerne kom imidlertid aldri dit hun sto. De ble hentet av en buss ute på rullebanen og kjørt rett til hotellet.

Så veldig skuffet var ikke Margot over det, ifølge Aftonbladet.

- Jeg liker Sverige på grunn av Astrid Lindgren, men jeg kan ikke så mye om fotball, sa hun.

Flyet med det svenske laget var en drøy halvtime forsinket, og det stresset lagets administrative leder Lars Richt.

- Vi har en offentlig trening, og det er en utfordring på en reisedag, sa mannen med den for nordmenn forvirrende tittelen «landslagssjef».

Sverige møter Sør-Korea i sin første VM-kamp mandag. Den kampen spilles i Nizjnij Novgorod.

- Nå gjelder det å spisse og finpusse formen. Det gjør vi helt fram til det siste, sa Janne Andersson til Fotbollskanalen. Han fyller rollen som i Norge heter landslagssjef. I Sverige er han "förbundskapten".

Han sier at alle 23 spillere i troppen er klare for å bidra, også John Guidetti som pådro seg en skade i foten under forberedelsesleiren i Båstad.

- Alle er friske, og jeg regner med at alle trener for fullt, sa Andersson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media