- Bare mediene som vil at vi skal være i tottene på hverandre

Messi om Ronaldo-rivaliseringen.

ALDRI KRANGLET: Barcelona-stjernen Lionel Messi mener mediene har skylden for det angivelig rivaliseringen mellom ham og Real Madrids Cristiano Ronaldo. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
ALDRI KRANGLET: Barcelona-stjernen Lionel Messi mener mediene har skylden for det angivelig rivaliseringen mellom ham og Real Madrids Cristiano Ronaldo. Foto: AP Photo/Manu Fernandez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Barcelona-stjernen Lionel Messi mener mediene har skylden for det angivelig rivaliseringen mellom ham og Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Messi, som for tiden befinner seg på landslagssamling med Argentina, hevder de to aldri har vært i krangel med hverandre.

- Det er bare mediene som vil at vi skal være i tottene på hverandre. Jeg har aldri kranglet med Cristiano, sier Messi til den argentinske sportsavisen Olé.

Messi uttaler videre at det aldri har vært noen disputt mellom de to og omtaler Ronaldo om en glimrende spiller.

Ballmagikeren fikk også spørsmål om hvem han synes fortjener gullballen som årets spiller i Europa.

25-åringen svarte at han mener Barcelona-lagkompisene Xavi Hernández og Andrés Iniesta er de beste alternativene, ettersom de klarte å forsvare EM-tittelen med Spania i sommer, og i tillegg er regjerende verdensmestere.

Xavi er allerede stemt ut av konkurransen, mens Iniesta er én av tre gjenværende kandidater, sammen med Messi selv og Ronaldo.

Messi scoret selv utrolige 50 mål i spansk 1. divisjon forrige sesong, fire mer enn Ronaldo, men det var Real Madrid som vant seriemesterskapet. Hovedstadslaget satte rekorder både for antall seirer (32), flest scorede mål (121) og beste målforskjell (89 plussmål) på veien til den første tittelen i serien på fire sesonger. Messi har vunnet gullballen de tre siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer