JUBILERER: Francesco Totti har spilt for Roma siden 1993. Foto: NTB Scanpix
JUBILERER: Francesco Totti har spilt for Roma siden 1993. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Bare Messi er bedre enn meg

Roma-legenden Totti hyller seg selv.

(Dagbladet): I dag er det 20 år siden Roma-spissen Francesco Totti (36) debuterte i Serie A. Det var som innbytter mot Brescia i 1993.

Siden har Totti bare spilt i en eneste klubb - Roma. Dette gjør ham til en superlegende i klubben. Og i jubileumsintervjuer er selvtilliten på topp.

- Det er bare én spiller i verden som kan gjøre ting jeg ikke kan: Det er Lionel Messi, sier Totti til storavisa La Gazzetta dello Sport.

226 mål
I forrige uke scoret Totti sitt seriemål nummer 226 for Roma. Ingen over, ingen ved siden av. Han kalles for «Kongen av Roma», og får på ingen måte gå i fred i hovedstaden.

Modellkjæreste har han også.

- Jeg tror ikke det finnes noen italienske fotballspillere jeg vil rangere over meg selv, sier 36-åringen, som ikke er lei - alderen til tross.

- Kontrakten med Roma går ut neste sesong, men jeg vil ha en ny. Tida har gått fort, fordi jeg gjør ting med følelser, sier han.

Elleve mål
Roma ligger på femteplass i Serie A. Opp til serieleder Juventus er det 18 poeng. Totti har stått for elleve av målene til klubben, som ofte underpresterer.

Antall mål lar høre fra seg. Og han utelukker ikke et comeback på det italienske landslaget i Brasil-VM neste år.

- Mye kan skje på et år. Men spiller jeg bra, vil  jeg og landslagssjef Cesare Prandelli ta en prat, sier Totti.