Bare nesten for Vipers. Tapte EHF-cupen med ett (!) mål

Katrine Lunde og Vipers Kristiansand var nær en europeisk tittel, men det holdt ikke mot Craiova fredag. Rumenerne vant 30-25 og sammenlagt 52-51 i EHF-cupen.

BARE NESTEN: Linn Jørum Sulland og Vipers tapte EHF-finalen med ett lite mål sammenlagt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
BARE NESTEN: Linn Jørum Sulland og Vipers tapte EHF-finalen med ett lite mål sammenlagt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Katrine Lunde og Vipers Kristiansand var nær en europeisk tittel, men det holdt ikke mot Craiova fredag. Rumenerne vant 30-25 og sammenlagt 52-51 i EHF-cupen.

De serbiske dommerne Branka Maric og Zorica Masic så ut til å hindre en norsk seier. De blåste av Linn Jørum Sulland da hun hadde snappet ballen og skulle putte den i mål i siste sekund. Det ble begrunnet med at Craiova hadde bedt om timeout.

Mål der ville gitt Vipers-tittel på bortemålsregelen.

Da hadde Sulland og Emilie Hegh Arntzen (to ganger i samme angrep) i kampens siste minutt misset med avslutninger som kunne gitt Kristiansand-laget seiersmarginen.

Etter sluttsignalet lot en utrøstelig Arntzen tårene renne.

- Dette var kjempesurt. Vi spilte ikke så bra som vi kan, så vi er veldig skuffet, sa Kari Brattset til TV 2.

Skjevt ut

- Vi kom veldig skjevt ut, men vi spilte uavgjort de siste ti minuttene av første omgang og fikk troen, sa trener Kenneth Gabrielsen til kanalen.

Vipers vant 26-22 hjemme, men i Romania ble det ikke bra i første omgang. Craiova ledet 19-12 ved pause. Forspranget økte rett etter sidebytte. På vei dit hadde Vipers-keeperne slitt fælt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer