Bare Nils holdt mål

LONDON (Dagbladet): Bournemouth- Rosenborg 0- 1: - Robert, you have to... ROBERT!... Kan noen fortelle Robert at han skal være på den andre sida?! ROBERT!! Men Robert Buateng hadde stått opp ved 04.30-tida i går morges, og var både døgn- og plasseringsvill. Bare Nils Arne Eggen var våken.

To minutter før slutt i en av de mer betydningsløse fotballkampene Rosenborg har spilt, tok Eggen opp lydkampen med den lave flytrafikken over Chelseas treningsfelt rett ved Heathrow.

Buateng hadde forvillet seg fra høyreflanken til venstrebacken - han skulle vært spiss - og fikk et brølende eksempel på hvorfor ingen i Fotball-Norge helt kan forstå hvordan Eggen skal klare å ta et hvileår. Var det ikke for den hissige herren på sidelinja, ville det vært bortimot umulig å registrere at det var et Mesterligalag som sleit mot et reservepreget engelsk 2. divisjonslag. Nøyaktig en uke før Real Madrid-kampen var det bare Eggen som holdt mål.

Godt forberedt

Resten av gutta bar preg av at flyet fra Værnes lettet 05.30 i går morges, og at de ikke engang hadde fått pakket ut kofferten før aggressive engelske 2. divisjonsreserver sparket dem på skinnleggene.

- Men vi føler oss godt forberedt til Real Madrid-kampen, forsikrer Eggen.

- Selv om vi naturligvis har savnet skikkelig kamptrening etter Porto-kampen, legger han til.

I går ble det gjort et forsøk på å bøte på problemet.