Bare Nils holdt mål

LONDON (Dagbladet): Bournemouth- Rosenborg 0- 1: - Robert, you have to... ROBERT!... Kan noen fortelle Robert at han skal være på den andre sida?! ROBERT!! Men Robert Buateng hadde stått opp ved 04.30-tida i går morges, og var både døgn- og plasseringsvill. Bare Nils Arne Eggen var våken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To minutter før slutt i en av de mer betydningsløse fotballkampene Rosenborg har spilt, tok Eggen opp lydkampen med den lave flytrafikken over Chelseas treningsfelt rett ved Heathrow.

Buateng hadde forvillet seg fra høyreflanken til venstrebacken - han skulle vært spiss - og fikk et brølende eksempel på hvorfor ingen i Fotball-Norge helt kan forstå hvordan Eggen skal klare å ta et hvileår. Var det ikke for den hissige herren på sidelinja, ville det vært bortimot umulig å registrere at det var et Mesterligalag som sleit mot et reservepreget engelsk 2. divisjonslag. Nøyaktig en uke før Real Madrid-kampen var det bare Eggen som holdt mål.

Godt forberedt

Resten av gutta bar preg av at flyet fra Værnes lettet 05.30 i går morges, og at de ikke engang hadde fått pakket ut kofferten før aggressive engelske 2. divisjonsreserver sparket dem på skinnleggene.

- Men vi føler oss godt forberedt til Real Madrid-kampen, forsikrer Eggen.

- Selv om vi naturligvis har savnet skikkelig kamptrening etter Porto-kampen, legger han til.

I går ble det gjort et forsøk på å bøte på problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer