Bare Northugs underskrift mangler på representasjonsavtalen

Northug vil ha tidligere sluttdato for avtalen.

BALLEN HOS NORTHUG: Bare Petter Northugs underskrift på representasjonsavtalen mangler for at skistjerna skal kunne representere Norge i verdenscup og VM kommende sesong. Avtalen er ferdig forhandlet.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
BALLEN HOS NORTHUG: Bare Petter Northugs underskrift på representasjonsavtalen mangler for at skistjerna skal kunne representere Norge i verdenscup og VM kommende sesong. Avtalen er ferdig forhandlet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kun en Petter Northugs underskrift på avtalen mangler for at skistjerna er klar for å representere landslaget kommende sesong. Fristen er 1. november, altså i morgen.

- Fristen står, og det er nå Petters valg. Han har gitt uttrykk for at han vil gå VM. Avtalen er ferdig forhandlet, så nå er ballen hos ham, sa generalsekretær i Norges skiforbund, Stein Opsal, til NTB i formiddag.

Ifølge NRK er partene ferdigforhandlet når det gjelder kleskolleksjonen. Northug ønsker en friperiode etter at sesongen er over til 1. mai. Ifølge Adresseavisa står nå VM i fare for 28-åringen.

- Urimelig Det som har vært problematisk den siste tiden, er hvorvidt Northug kan selge sin egen og snart lanserte kleskolleksjon gjennom hele sesongen.

Fristen er fortsatt 1. november, det er Skiforbundet klare på. Ifølge NRK er partene nå ferdigforhandlet når det gjelder kleskolleksjonen.

- Det er ikke kleskolleksjonen som er grunnen til at Petter ikke har skrevet under avtalen med NSF ennå. Det er kun sluttdatoen som Skiforbundet har satt for representasjonsperioden, som gjør det vanskelig, sier Petter Northug gjennom manager Are Sørum Langås til NRK.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer