- Bare overkjøring av Norge blir godt mottatt

Hodgson før landskampen på Wembley.

SKUFFET I VM: Roy Hodgson erkjenner at det britiske folk forventer storseier mot Norge, men beskriver kampen som tøff. Her fra dagens England-trening. Foto: AP /Kirsty Wigglesworth / TT / NTB SCANPIX
SKUFFET I VM: Roy Hodgson erkjenner at det britiske folk forventer storseier mot Norge, men beskriver kampen som tøff. Her fra dagens England-trening. Foto: AP /Kirsty Wigglesworth / TT / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Roy Hodgson advarer dem som tror at England vil valse over Norge i privatlandskampen på Wembley onsdag.

Den engelske landslagssjefen vet at hjemmekamp mot Norge er ensbetydende med forventninger om storseier, men tror ikke det blir riktig så enkelt.

- Alt annet enn en overkjøring av Norge vil ikke bli spesielt godt mottatt. Men spør du meg nå om jeg tror vi vil rundspille Norge? Da må jeg si: Det tror jeg ikke vi vil, sier Hodgson til Englands fotballforbunds nettsider.

Negativ stemning Den tidligere Viking-treneren samlet mandag landslagstroppen for første gang siden sommerens VM-sluttspill i Brasil. Der ble det exit allerede i gruppespillet, og Hodgson har merket seg at VM-nedturen påvirker troen på laget inn mot den kommende EM-kvalifiseringen.

- Stemningen (i England) er preget av negativitet etter det som skjedde i VM, og det kan ikke jeg gjøre noen ting med. Men det hjelper i hvert fall ikke spillerne våre, sier 67-åringen.

Han ber fansen ha realistiske forventninger til hva laget hans kan klare mot Norge.

- Uansett hvor godt forberedt vi klarer å gjøre spillerne, og uansett hvor innstilt de er på å prestere bra, vil ikke dette bli noen enkel kamp. Norge er ikke noe dårlig lag, sier Hodgson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer