Bare Parr og Tettey fikk spilletid i Championship

Møller Dæhli på benken.

BENKEN: Mats Møller Dæhli var nok en gang benket, da Cardiff tapte mot Milwall. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
BENKEN: Mats Møller Dæhli var nok en gang benket, da Cardiff tapte mot Milwall. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Av seks norske spillere fikk bare Alexander Tettey (Norwich) og Jonathan Parr (Ipswich) spille på nest øverste nivå i England lørdag. Det endte med uavgjort for begge.

Venstreback Parr og Ipswich så ut til å styre mot en grei hjemmeseier over Huddersfield, men to sene scoringer av gjestenes Nahki Wells sørget for at oppgjøret endte 2-2.

For Tettey og Norwich har det nå gått fem kamper uten seier. Lørdag endte bortekampen mot Sheffield Wednesday uten scoringer. Nordmannen spilte hele kampen på midtbanen for kanarifuglene, som nå har falt til 6.-plass på tabellen.

Dæhli på benken Mads Møller Dæhli ble sittende på benken hele kampen da Cardiff tapte 0-1 borte mot Millwall på formiddagen. Den sterke midtstopperen Danny Shittu sikret tre poeng for vertene da han scoret etter 55 minutter.

Dæhli har ennå ikke startet en kamp siden Russell Slade tok over som klubbens manager. Magnus Wolff Eikrem var heller ikke denne gang med i kamptroppen.

Heller ikke Joshua King var i aksjon lørdag. Nordmannen var ikke med i troppen da Blackburn snudde 0-1 til 3-1 borte mot Nottingham. Gjestenes tre scoringer kom i løpet av elleve minutter i annen omgang.

Endelig for Rösler For tidligere Lillestrøm-, Viking- og Molde-trener Uwe Rösler endte borteoppgjøret mot serieleder Derby med en sterk 2-1-seier. Wigan, som i fjor kjempet om opprykk, hadde gått hele åtte kamper uten seier i serien. Den trenden ble snudd da to scoringer av James McClean snudde kampen til 2-1-seier for Wigan etter pause.

Thomas Rogne var ikke med i kamptroppen for Wigan.

I et annet oppgjør i mesterskapsserien tok Bournemouth en oppsiktsvekkende 8-0-seier over Birmingham. David Edgar ble utvist for Birmingham allerede etter seks minutter, noe som bidro til at det managerløse hjemmelaget ble ydmyket.

(NTB)