- Bare se på hvor mye penger VIF har brukt

Henning Berg skryter av talentjakten.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): 18-årige Odion Ighalo hadde en fantastisk kveld på Ullevaal i går.

Nigerianeren viste glimt av et fantastisk potensiale da han scoret begge Lyns mål, og til tider gjorde han Vålerenga-forsvaret fullstendig til latter, som da han sendte Jarl Andre Storbæk nesten ut på Sognsveien i forkant av den avgjørende andrescoringen.

- Han var et helt angrep alene, sa VIF-sjef Martin Andresen etter kampen.

Bjarmanns fortjeneste

Lyn-trener Henning Berg takker sportsdirektør Torgeir Bjarmann for at klubben ser ut til å ha funnet gull igjen, og sender samtidig et lite ekstrastikk til byrivalen.

- Når jeg tenker på hvor mye penger Vålerenga har brukt på spillere de siste årene, og samtidig ser på spillerne vi har solgt, da skjønner du at Torgeir har gjort en fantastisk jobb, sier Berg.

- Han har vært utrolig dyktig til å finne spillere som kan bli toppspillere, skryter Lyn-sjefen.

Forventer like mye av Diego

DIAMANT: Henning Berg og resten av trenerteamet omfavner Odion Ighalo etter nigerianerens andre mål på Ullevaal i går kveld. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
DIAMANT: Henning Berg og resten av trenerteamet omfavner Odion Ighalo etter nigerianerens andre mål på Ullevaal i går kveld. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Ighalo erstattet Diego Guastavino til pause, en annen nysignering Lyn har store forventninger til.

Etter kampen i går måtte Henning Berg naturlig nok forsvare valget av uruguayaneren framfor nigerianeren fra start, men det nøler han heller ikke et sekund med å gjøre.

- Diego er en fantastisk fotballspiller, selv om dere ikke har fått se det ordentlig ennå, sier Berg.

- Dessverre har han slitt mye med en del småskader, og nå er vi nødt til å sjekke ham fra topp til tå for å finne ut hvorfor, mener Lyn-sjefen.

Til neste kamp spørs det om imidlertid om Berg kan komme utenom sin nye nigerianske juvel.

- Det er treneren som bestemmer, og jeg gjør det han sier, uansett om det betyr benken eller banen, sier Ighalo selv beskjedent om den saken.

- Bare se på hvor mye penger VIF har brukt
STOR JOBB: Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann får æren for at klubben igjen ser ut til å ha sikret seg nye stortalenter.