Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare Semb er sjuk

Nils Johan Semb ledet i dag landslaget i halvannen times trening på Garibaldi stadion i vinterkalde Pisa, der Norge møter Italia onsdag. Økten var en påkjenning for landslagssjefen, som sliter med influensa.

- Spillerne som er her er friske og raske. Det er ikke jeg, men jeg skal ikke spille. Derfor innvirker det neppe på resultatet, sa han etterpå.

Han beklager de to forfallene han har fått til den siste oppkjøringskampen foran skjebnekampen mot Hellas i EM-kvalifiseringen.

- Henning Berg og Steffen Iversen har begge spisskompetanse jeg kunne tenkt meg her. Henning i å styre fireren, Steffen vet vi alle hva kan, sa Semb som har hentet inn Bjørn Otto Bragstad og Vidar Riseth i troppen.

Han har stor respekt for onsdagens motstander.

Spent

- Det er en veldig sterk motstander, og jeg er spent på hvor godt vi kan matche dem. Italia har imponert meg i de siste kampene. Særlig er spissparet sterkt, men de slipper defensivt til veldig få sjanser. I VM hadde vi bare to sjanser mot dem.

- Det er en bra test på hvor vi står. Man møter ikke vanskeligere motstandere enn den vi har onsdag.

Semb offentliggjør laget i morgen. Det er mange spillere han gjerne vil se, og det blir sannsynligvis flere bytter underveis.

- Men det er vanskelig å være absolutt på slikt. Det kan komme skader, og det kan være andre hensyn å ta. Mot Israel i januar gjennomførte vi forhåndsbestemte skifter selv om det fungerte bra for oss. Det falt ikke veldig heldig ut, sa han om kampen der full norsk kontroll før pause ble til israelsk stormløp i 2. omgang.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media