- Bare sølv er godt nok

Duket for drama i siste serierunde.

Isabell Herlovsen var storfornøyd etter å ha scoret Kolbotns seiersmål (2-1) mot Team Strømmen tirsdag. Med det er laget à poeng med Asker før siste serierunde til helgen.

- Nå går det bare oppover. Det var utrolig deilig å score igjen etter å ha spilt fire kamper uten mål, sier en glad Isabell Herlovsen til NTB.

Hjemmelaget best i gang

Hjemmelaget åpnet best i hengekampen mot Team Strømmen og ledet 1-0 allerede etter fire minutter.

Scoringen sto Kristine Lindblom for. Men gjestene utlignet allerede i det niende minutt, før Herlovsen satte inn matchballen på overtid.

- Det som avgjorde seieren var at vi jobbet som et lag. Spillet var ikke godt nok med flere pasningsfeil. Vi må bli mer presise, fortsetter 19-åringen.

- Bare sølv er godt nok

Røa er allerede seriemester i fotball for kvinner før helgens siste serierunde.

VIL BLI SØLVJENTE: Isabell Herlovsen må konstatere at Røa er blitt seriemestre. Men sølvet, det vil hun og Kolbotn sikre seg. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
VIL BLI SØLVJENTE: Isabell Herlovsen må konstatere at Røa er blitt seriemestre. Men sølvet, det vil hun og Kolbotn sikre seg. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

Asker og Kolbotn følger på de neste plassene med 47 poeng og lik målforskjell (66-17). Arna-Bjørnar innehar fjerdeplassen (39 poeng).

- Kun sølv er godt nok for meg, understreker 19-åringen med tydelige signaler til Eli Landsems mannskap.

(NTB)