Bare sorgen for Rosenborg

Rosenborgs andrelag i 2.divisjon gjør det ikke noe bedre enn A-laget. Selv med Daniel Braaten og Alexander Ødegaard fra start ble det tap mot Levanger.

(Dagbladet.no): Kjente navn som Braaten, Ødegaard og Eguren sto i startoppstillingen i 2.divisjons-oppgjøret mot Levanger, men til tross for landslagsspillerne og et øvrig RBK-lag fylt opp av talenter klare for finale mot Lyn i junior-NM, ble et nytt tap lagt til i rekken for de svarte og hvite fargene.

Daniel Braaten har først og fremst blitt brukt som en joker mot slutten av kampene under Per Mathias Høgmos ledelse. I kveldens kamp for RBK2 fikk han spille fra start, men uten å imponere all verden i møte med motstandere fra norsk fotballs tredje høyeste nivå.

Braaten slo riktig nok innlegget som ga Alexander Ødegaard og Rosenborg 2 ledermålet i kampens andre spilleminutt, men Levanger kom tilbake og vant solid 3-1 etter scoringer av Per Ole Klingen, Espen Winnberg og Jo Boje Hoseth.

Med dette tapet står faktisk Rosenborgs andrelag i likhet med A-laget i fare for å rykke ned. RBK2 ligger seks poeng over streken i 2.divisjon, men har igjen fem kamper hvorav fire er mot topplagene Mo, Tromsdalen, Byåsen og Strindheim mens den femte er mot bunnstrid-rival Lofoten.

NEDTUREN FORTSETTER: Selv ikke i 2.divisjon klarer Daniel Braaten og Rosenborg å vinne fotballkamper. I dag ble det hjemmetap mot Levanger til tross for landslagsstjerner i start-elleveren.