NYE ROLLER: Egil Drillo Olsen mener han fikk sparken som landslagssjef. Rune Bratseth skal nå gjennomgå saken som en av de som sitter i NFFs etikkutvalg. Foto: SCANPIX
NYE ROLLER: Egil Drillo Olsen mener han fikk sparken som landslagssjef. Rune Bratseth skal nå gjennomgå saken som en av de som sitter i NFFs etikkutvalg. Foto: SCANPIXVis mer

Bare tapere på Ullevaal

Ansettelsen av Per-Mathias Høgmo var ment som et godt grep for å kickstarte en ny begynnelse. Ingen regnet med at Drillo skulle slå seg vrang og bruke den styrte avskjeden til å sparke lederne bak.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

ULLEVAAL(Dagbladet): Island skal til play-off, vi skal slikke sår etter én målsjanse, en scoring og det første kvalifiseringspoenget under det nye regimet, men egentlig er det ikke veldig mange som bryr seg.

Fordi det som var ikke vil slippe taket. Da opptakten til Norge-Island stadig mer dreide seg om Drillos sårede følelser ble nemlig fotballen kjørt inn på et sidespor. Og slik trumfet derfor gammel gruff målsettingen om ny moro to kamper inn i Per-Mathias Høgmos regjeringstid som landslagstrener.

Fordi gamlesjefen fortsatt har det i seg å sette dagsorden.

At Egil Olsen er skuffet skjønner jeg godt. Det var ikke pent det NFF gjorde da gubben fikk sparken fredag for snart tre uker siden. Det var per alle definisjoner ufint.  Og ditto veldig uklokt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn