Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bare to av sju i SvFF-styret ønsket Hamrén

Men presidenten var én av dem.

OVERTAR SVERIGE: Men Erik Hamrén var langt fra noe førstevalg - slik enkelte i det svenske fotballforbundet har gitt inntrykk av den siste tida. 
Foto:  Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX
OVERTAR SVERIGE: Men Erik Hamrén var langt fra noe førstevalg - slik enkelte i det svenske fotballforbundet har gitt inntrykk av den siste tida. Foto: Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX Vis mer

|||

Erik Hamrén fikk jobben som svensk landslagssjef i fotball, men flertallet i forbundsstyret ønsket Hans Backe.

Rosenborg-trener Erik Hamrén ble onsdag svenskenes nye landslagssjef etter lange forhandlinger mellom Sveriges fotballforbund og Rosenborg.

Ifølge svensk TV4 var det bare fotballpresident Lars-Åke Lagrell og ett styremedlem til som ønsket Hamrén. De fem andre hadde Backe som førstevalg.

Svenskene var først i samtaler med Sven-Göran Eriksson, men de samtalene førte ikke fram. Svennis er direktør i den engelske fotballklubben Notts County.

Der havnet også Backe i managerstolen. Etter at Backe hadde gitt beskjed om at han ikke lenger var aktuell som ny svensk landslagssjef, fikk Lagrell med seg resten av styret i jakten på Hamrén.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media