Norge i Håndball-EM2020

Bare tull med VAR

Var dette virkelig en mulig europamester i håndball? Svaret får du i hvert fall ikke se på VAR.

KOMISK PÅ TV: Sander Sagosen tar alle triks i bruk for å vinne mot Bosnia i EM-starten. Men det mest komiske fikk du aldri se. I håndball er videodømmingen hemmelig. FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix
KOMISK PÅ TV: Sander Sagosen tar alle triks i bruk for å vinne mot Bosnia i EM-starten. Men det mest komiske fikk du aldri se. I håndball er videodømmingen hemmelig. FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET er ingen tvil om hva som er det eneste målet for håndballgutta når deler av EM er flyttet hjem til oss:

  • Etter to tapte VM-finaler, skal det første internasjonale gullet endelig komme!

Men det spørs om du får se det avgjørende norske målet. I håndball er videdømmingen strengt hemmelig, og da blir det bare tull med VAR.

DA Norge gikk opp til 17 - 12 rett før pause, var det umulig for tilskuere og TV-publikum å se om ballen egentlig var over linja.

Det vet vi fortsatt ikke. Bare de to dommerne fikk se TV-bildene på en liten monitor. Resten av håndballverdenen så ikke hva som skjedde bortsett fra noen på tribunen med perfekt vinkel til den rette mållinja i flotte, feststemte Trondheim Spektrum

Vi vet ikke så mye mer om hva som skjer med norske gullambisjoner heller. Mot nykommer Bosnia var det lenge mer nerver enn overbevisende angrepsspill av et norsk lag som mest av alt satser på de skyhøye kvalitetene framover.

Men det er vel egentlig slik det skal være i første kamp i et langt mesterskap der det med de avgjørende kvalitetene er noe som vil vise seg etter hvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer