Bare UEFA-cup for Sollied

Det blir ingen norsk trener i mesterligaens mellomspill. Trond Sollieds Brugge greide ikke jobben på en snødekt bane i Moskva.

Brugge hadde 2. plassen før den avsluttende runden, men bare ett poeng skilte de tre lagene som sloss om å følge suverene Barcelona til mellomspillet. Lokomotiv Moskva mestret forholdene best, vant 2-0 og går videre.

Barcelona tok sin sjette seier av like mange mulige og spolerte Galatasarays sjanser med 3-1-seier på Nou Camp. Dermed behøvde Brugge bare ett poeng for å gå videre, og helt til kampens siste minutt kjempet laget for en utligning.

Hjemmelaget tok ledelsen rett før pause. Birger Maertens misset med en klarering, og Julio Cesar rundet keeper før han rullet ballen i mål.

Med både Rune Lange (operert for prolaps) og Bengt Sæternes (skadd i leggen) på skadelisten er Brugge kraftig svekket offensivt, og laget klarte ikke å produsere mange store sjanser selv om laget i perioder presset tungt.

To minutter på overtid punkterte lagkaptein Dmitrij Loskov spenningen da han brøt en tversoverpasning og scoret via en Brugge-spiller.

Takket være Barcelonas seier over Galatasaray endte Brugge tross tapet på 3. plass og er klar for 3. runde i UEFA-cupen.

(NTB)