- Bare venter på Juve

Alonso på vei vekk fra Liverpool.

(Dagbladet.no): Midtbanestrategen Xabi Alonso ønsker seg vekk fra Liverpool, og helst tar han turen til Juventus i Torino, melder Gazzetta dello Sport.


- Jeg bare venter. Jeg vet at Juventus er interessert, og jeg vet de har tatt kontakt med Liverpool og agenten min, sier Alonso, ifølge Daily Mail.

Spanjolen har kontrakt med Liverpool til 2012, men var ikke like sentral forrige sesong som han har vært, og det spørs om Rafa Benitez vil stikke de største kjeppene i hjulene for en eventuell overgang.


- Jeg er veldig stolt over at en så sterk og historisk klubb som Juve vil ha meg. Etter fire år i Spania, og fire år i England, vil det å spille i Italia være som å fullføre karrieren, sier 26-åringen.

Alonso har vært i Liverpool i fire sesonger, og har fått 92 kamper for Merseyside-klubben.

For tiden forbereder han seg til EM sammen med resten av Spanias tropp i Neustift.

ETT AV DE STØRSTE ØYEBLIKKENE: Xabi Alonso feirer Liverpools tredje scoring i mesterligafinalen mot AC Milan i Istanbul, 2005. Foto: REUTERS/SCANPIX
ETT AV DE STØRSTE ØYEBLIKKENE: Xabi Alonso feirer Liverpools tredje scoring i mesterligafinalen mot AC Milan i Istanbul, 2005. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Bare venter på Juve