Fulham-spiller Denis Odoi skadet

Båret ut etter skrekkskade

Oppløftende nyheter etter at Denis Odoi ble sparket i ansiktet av en lagkamerat.

STYGG SKADE: Denis Odoi får medisinsk behandling etter hodeskaden. Foto: Reuters/Tony O'Brien
STYGG SKADE: Denis Odoi får medisinsk behandling etter hodeskaden. Foto: Reuters/Tony O'BrienVis mer

Fulham-forsvarer Denis Odoi måtte forlate dagens kamp mellom Fulham og Cardiff på båre etter at han pådro seg en stygg skade.

30-åringen skulle stupheade ballen tilbake til egen keeper, da lagkamerat Maxime le Marchand forsøkte å klarere den samme ballen. I stedet for ballen, traff franskmannen hodet til Odoi, som gikk ned for telling.

Forsvareren strakk umiddelbart hånden i været for å få oppmerksomhet, og fikk etter hvert behandling av medisinsk personale.

SAN SIRO: Under en cup-kamp mellom AC Milan og Lazio skal det ha kommet en jevn strøm med rasistiske tilrop fra bortesvingen. Video: @footballitalia/Dagbladet. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Seria A-kommentator: Endre Lübeck Vis mer

Odoi ble behandlet på banen i ni minutter, og forsøkte på et tidspunkt å reise seg, men ble tvunget til å legge seg ned igjen av det medisinske apparatet. Til slutt ble han båret av banen med oksygenmaske rundt ansiktet.

Begge lags supportere kom med oppmuntrende applaus da belgieren ble fraktet av gresset.

- Denis er OK. Jeg har akkurat snakket med ham. Det var en tøff hodesmell, og han var borte i noen sekunder. Det var bekymringsfullt, men han har det helt bra nå, sa manager Scott Parker etter kampen.

Odoi ble erstattet av Cyrus Christie etter 28. minutter spill.

Innbytteren involvert

Elleve minutter før slutt avgjorde Ryan Babel oppgjøret i Fulhams favør.

Innbytter Christie fant nederlenderen, som sendte hjemmelaget i føringen. Det er dårlig nytt for Cardiff, som kjemper desperat for å overleve i divisjonen.

Etter å ha investert tungt i sommer, har lite gått på skinner for Fulham. Først sparket de Slavisa Jokanovic, deretter ble erstatteren Claudio Ranieri sendt på dør. Scott Parker klarte ikke å redde klubben og nedrykket er for lengst klart. Dagens motstander, Cardiff, lever også svært farlig. De ligger på nedrykksplass og er avhengige av poeng for å ta igjen Brighton som akkurat flyter på overflaten.