Bari har begynt å betale for Huseklepp

Brann får RBK-hjelp.

BRANN FÅR PENGER: Omsider har Bari begynt å betale ned på de 14 millionene de skylder Brann etter overgangen til Erik Huseklepp. Foto: Luca Turi, EPA/Scanpix
BRANN FÅR PENGER: Omsider har Bari begynt å betale ned på de 14 millionene de skylder Brann etter overgangen til Erik Huseklepp. Foto: Luca Turi, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brann sliter med å få betalt for Erik Huseklepp. Nå har italienske Bari sendt første delbetaling til bergenserne.

 - Vi har mottatt en liten delbetaling fra Bari, bekrefter daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, overfor nrk.no.

Brann solgte Huseklepp til Bari i januar for 14 millioner kroner. Trolig har klubben fått 1,5 millioner kroner i delbetaling nå.

Sportsklubben vet ikke om Bari vil gjøre opp for seg nå.

- Jeg vil ikke spekulere i det. Vi fortsetter å følge saken i de retningene vi har gått i, ved å følge opp både banken, klubben og FIFA. Så får vi vente med å konkludere om det endelige utfallet til vi har fått en avklaring, sier Bruun-Hanssen.

Han og Brann får hjelp fra Rosenborg for å få inn utestående penger fra Bari. RBK har selv slitt med å få betaling fra både Málaga (Kris Stadsgaard) og Schalke (Anthony Annan).

Rosenborg-direktør Nils Skutle bruker sine kontakter inn mot Den internasjonale klubborganisasjonen (ECA).

- Formelt er dette en sak som går gjennom FIFA-systemet, men de har så mange saker av den typen der at det blir veldig mye papirarbeid, og det tar lang tid. ECA er opptatt av finansiell fair play hvor det å betale for spillere er en veldig viktig del. Det de kan gjøre er å ta kontakt direkte med de klubbene det gjelder og prøve å få til en løsning. De kan også bidra til å synliggjøre dette overfor den italienske ligaen og forbundet slik at de er klar over det før man legger press på Bari, sier Skutle til TV 2.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer