Bari skal ha doblet prisen på Huseklepp

Krever visstnok nærmere 30 millioner.

IKKE BARI, BARI: Erik Huseklepp kan få problemer med å skaffe seg ny klubb dersom det stemmer at Bari krever 30 millioner kroner for å slippe ham.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rafael Marchante
IKKE BARI, BARI: Erik Huseklepp kan få problemer med å skaffe seg ny klubb dersom det stemmer at Bari krever 30 millioner kroner for å slippe ham.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rafael Marchante Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Italienske Bari krever nærmere 30 millioner kroner for å selge Erik Huseklepp. Det er over dobbelt så mye som nordmannens avtalefestede klausul, skriver VG Nett.

Dermed kan det bli vanskelig for Huseklepp å forlate den italienske Serie B-klubben i sommer. I kontrakten har bergenseren en klausul som sier at han kan forlate Bari for 14 millioner kroner. Men italienerne skal nå ha økt prisen betydelig etter at de registrerte solid interesse for Huseklepp fra flere europeiske klubber.

Torsdag ble det kjent at skotske Celtic vurderer å hente nordmannen på nytt om prisen er riktig. Det spørs om skottene fortsatt er interessert når Bari kommer med priskravet sitt.

Selv vil ikke Huseklepp kommentere saken.

(NTB)

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer