SNUBLET IKKE: Ross Brkley sier nå han aldri var på medisinsk test hos Chelsea på deadline day. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix
SNUBLET IKKE: Ross Brkley sier nå han aldri var på medisinsk test hos Chelsea på deadline day. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB ScanpixVis mer

Ross Barkley tar til motmæle

Barkley benekter å ha vært på medisinsk test hos Chelsea

- Stemmer ikke.

Evertons Ross Barkley avviser at han var gjennom en medisinsk test i Chelsea på siste dag av sommerens overgangsvindu.

Ifølge flere engelske medier trakk Barkley seg midt under den medisinske testen i London like før overgangsvinduet stengte torsdag.

En kilde nær 23-åringen opplyste imidlertid til Sky Sports at 23-åringen aldri kom så langt som til den obligatoriske legesjekken i Chelsea. Nå tar midtbanemannen selv bladet fra munnen.

– Selv om det kom mange rapporter om dette i pressen, stemmer det ikke at jeg var gjennom en medisinsk test i en annen klubb. Jeg bestemte meg rett og slett for at det beste vil være å se på alle mulighetene jeg har i januarvinduet, når jeg er helt frisk av skaden, sier Barkley, ifølge Independent.

– Jeg ønsker å takke for all støtte, legger han til.

Ifølge Daily Telegraph-journalist Matt Law er ikke en framtidig overgang til Chelsea utelukket. Han skriver at det kan skje allerede i januar. Barkley er for tiden ute med en skade i hamstringen.

(NTB)