Barmen skrevet ut av sykehuset etter skrekkfallet

- Nakken er stiv.

(Dagbladet): Mange holdt pusten en stund da TV-bildene viste hvordan Kristoffer Barmen landet på gressmatta i Haugesund i går.

Etter en duell med Christian Gytkjær greide ikke Brann-spilleren ta seg for, og landet forkjært på hodet.

Ambulansepersonell fraktet 21-åringen av banen med nakkekrage, og mens resten av Brann-laget sikret kvalikplassen, ble Barmen ble sendt til CT-undersøkelser og røntgen umiddelbart.

I går kveld kom beskjeden om at Brann-spilleren hadde full førlighet i armer og bein, og nå er Barmen skrevet ut av sykehuset og på vei hjem til Bergen.

- Hendelsen i kampen mot FK Haugesund satte en støkk i alle som fulgte oppgjøret, skriver Brann på sine hjemmesider.

Hovedpersonen selv forteller at nakken er stiv.

- Nakken er stiv, men hodet og resten av kroppen kjennes grei. Jeg ser optimistisk på det og gleder meg til å komme hjem, sier Kristoffer Barmen til Brann sine hjemmesider.

Brann-lege Knut Fjeldsgaard fortalte TV2 tidligere i dag at det er heldigvis ikke er funnet brudd i nakken på 21-åringen.

- Røntgen- og CT-bildene er ålreite. Det ser ut som det har gått bra. Det han trenger er fred og ro. Det viktigste er å se at det ikke er noe brudd. Når det ikke er brudd og han beveger armer og bein, puster alle lettet ut., sa Fjeldsgaard til TV 2 mandag morgen.

Brann skriver på sine hjemmesider at det er for tidlig å si om Barmen blir klar til Branns kvalifiseringskamper.

Bærum og Mjøndalen møtes søndag for å avgjøre hvem som skal spille om en Tippeliga-billett mot Bergens-klubben.

STIV NAKKE: Branns Kristoffer Barmen slapp unna dette skrekkelige fallet med en stiv nakke. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
STIV NAKKE: Branns Kristoffer Barmen slapp unna dette skrekkelige fallet med en stiv nakke. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer