Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

- Barna mine lurer

Solskjær bryr seg ikke om hva avisene skriver. Men av og til får han spørsmål fra sine egne barn.

KLAR FOR ARSENAL: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Arsenal mandag. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR ARSENAL: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Arsenal mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Manchester United - Arsenal, kl. 21 mandag

Ole Gunnar Solskjær holdt i formiddag en pressekonferanse før hjemmekampen mot Arsenal mandag. Åttendeplass etter seks runder er ikke altfor sprekt, og det var ventet flere kritiske spørsmål til manageren på pressekonferansen.

Solskjær er klar på at laget er på riktig kurs, og at han ikke bryr seg om hva som står i de engelske avisene.

Har fokus

- Jeg bryr meg ikke om hva avisene skriver om mitt eller andre lag, eller om meg. Vi er fokusert på det vi skal gjøre og det er å utvikle oss. Å lese avisene forandrer ikke meningen min. Noen ganger lurer barna mine på hva dette er for noe. Men det er en del av å være i denne klubben.

THE SUN I DAG: Avisa mener å vite at Paul Pogba er mer desperat enn noen gang etter å komme seg vekk fra Manchester United.
THE SUN I DAG: Avisa mener å vite at Paul Pogba er mer desperat enn noen gang etter å komme seg vekk fra Manchester United. Vis mer

Solskjær fortsatte:

- Da jeg var spiller, var det overskrifter. Men vi vil ikke være noen andre steder.

Solskjær ble bedt om å sette ord på situasjonen, der han har kommet under kryssild og det stilles spørsmål ved om han er riktig mann for klubben:

- Jeg har aldri sagt at dette kommer til å bli en lett sesong. Det kommer til å bli opp- og nedturer. Når vi taper en kamp, må vi tro på oss selv og det vi gjør - og tro på prinsippene våre. Alle kampene i Premier League er mulige å vinne, men også å tape. Det er marginer, små marginer. Noen ganger står du lykkelig tilbake og smiler etter å ha vunnet en kamp. Noen ganger er du sint fordi du har tapt, sa Solskjær.

Han ble bedt om å oppdatere skadesituasjonen. Luke Shaw er tilbake i trening, men han vil ikke «sette livet sitt» på at Anthony Martial og Marcus Rashford rekker Arsenal-kampen.

Pogba-spekulasjoner

Flere aviser spekulerer i at Paul Pogba - om mulig - er enda mer misfornøyd med situasjonen i klubben. Han var ikke kaptein mot Rochdale i ligacupen onsdag, det var unggutten Axel Tuanzebe.

Da gutta skulle hygge seg med en team-middag etterpå, dukket ikke Pogba opp - og dette har medført spekulasjoner. Storavisa The Sun skriver i dag at «Pogba er mer desperat enn noen gang etter å komme seg vekk». Solskjær fikk spørsmål om Pogbas situasjon på pressekonferansen:

- Situasjonen er at han avsluttet kampen (mot Rochdale) etter 90 minutter. Men han fikk en smell i ankelen og den svulmet opp. Derfor var han ikke med resten av laget, men han er aktuell for kampen mandag. Om det er noen tvil? Ja, men det er sånn det er.

Manchester United møter et Arsenal som ligger på fjerdeplass på tabellen. Laget har elleve poeng, tre mer enn United.

Ikke bestemt

Solskjær opplyste at unggutten Mason Greenwood er klar til å starte sin første Premier League-kamp denne sesong. Men manageren har ennå ikke bestemt seg for om han vil gjøre dette.

Åtte mål på seks kamper er dårlig uttelling:

- Alle kan se hvordan vi har hatt framgang defensivt. Det er der vi har brukt store penger. Vi produserer ikke for mange sjanser eller scorer for mange mål. Men vi sliter med skader og har hatt litt uflaks. Å bygge relasjoner hjelper ikke når du mister spillere, påpekte Solskjær på pressekonferansen.

MISBRUKT: Ole Gunnar Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, varsler grep etter at nordmannen og Dagbladet er blitt misbrukt. Vis mer
Premier League
Liverpool660017-518
Manchester C.641124-613
Leicester63218-511
Arsenal632111-1011
West Ham63218-711
Bournemouth631211-1010
Tottenham622212-88
Manchester U.62228-68
Burnley62228-78
Sheffield U.62227-68
Chelsea622212-138
Crystal Palace62224-78
Southampton62136-97
Everton62135-97
Brighton61325-86
Norwich62049-146
Newcastle61234-85
Aston Villa61146-94
Wolverhampton60427-114
Watford60244-182
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling