Barnerompene klatrer

Lyn nærmer seg tabelltoppen etter 2-0 mot et vinterbleikt Viking.

Lyn viste nok en gang at de ikke er redde for å stole på ungguttene sine. Mot Viking startet de med fem av dem. Lars Kristian Eriksen (21), Christoffer Dahl (20), Mounir Hamoud (19) og Tomasz Sokolowski (18). I tillegg til innbytter Colo Halit (18).

1. omgang var svak og jevnspilt, men Viking dabbet helt av etter pausen. Jo Tessem sendte Lyn i føringen etter 66 minutter med sin første scoring i eliteserien etter returen fra England, mens unggutten Tomasz Sokolowski satte spikeren i kista fire minutter før full tid.

- Det var en utrolig deilig seier. Kampen sto og vippet en stund, sier Sokolowski til NTB.

- Det ble en slitsom kamp med mye løping, men Viking ble veldig slitne i 2. omgang, og det tjente vi på. Vi fikk mer rom å løpe i.

Middels

Øyvind Leonhardsen har spilt bra i de siste kampene. Det har Lyn merket. Laget har to strake seirer i serien, og de avanserte også til 3. runde i cupen.

- Vi vant på en middels dag, og jeg mener fortsatt at vi har mye å gå på, sa kristiansunderen. Lyn måtte klare seg uten sin toppscorer Peter Markstedt og vingen Jan-Derek Sørensen mot rogalendingene.

Lyn ligger nå på 5. plass med 18 poeng og har bare fire poeng opp til serieleder Tromsø.

Frustrert

I Viking-garderoben var ikke stemningen like høy. Der var spillerne nedtrykte etter å ha punktert fullstendig i 2. omgang. Mot Lyn så det ut som Viking var dårlig trent. Det blir mye å ta tak for nytreneren Roy Hodgson som tar over etter Bjarne Berntsen i juli. Lyn ligger på 9. plass med 12 poeng på 11 kamper.

- Vi spilte rett og slett elendig. Hver spiller må gå i seg selv. I 1. omgang spilte vi jevnt med et middels Lyn-lag, mens vi var helt tamme i 2. omgang, mente keeperveteranen Frode Olsen.

VIDUNDERBARN: 18 år gamle Tomasz Sokolowski scoret, storspilte og sørget for tre nye Lyn-poeng.
GENERASJONSLAG: Unge og gamle om hverandre. Fra høyre: Tomasz Sokolowski, Jo Tessem, Lars Kristian Eriksen, Øyvind Leonhardsen og Christoffer Dahl.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 542044424


Varnish cache server