- Barnslig Anja

Sirkus Anja lever i beste velgående i Danmark. Nå er en trenerkollega lei av Anja-finger'n, eget vakthold og «barnslig» oppførsel.

Andersen skapte stadig vekk overskrifter da hun spilte håndball i Bækkelaget. Nå har hun gitt seg med å spille håndball og forflyttet seg sidelinja i Danmark.

Anja er trener for blant andre Mia Hundvin og Camilla Andersen i Slagelse. I morgen møter Slagelse Kjersti Grinis Ikast. Og det er i den forbindelse at Sirkus Anja i dag blir viet stor oppmerksomhet i dansk presse.

- Hver uke er det et eller annet. Den ene dagen gir hun finger'n, som hun vil gå til Menneskerettighetsdomstolen med, og den neste dagen tar hun med seg eget vaktmannskap til GOG. Ledelsen i klubben må da snart fortelle den unge damen at hun nå er gått langt over streken, sier Ikast-trener Christian Dalmose.

Sist helgs episode da Anja tok med egne vakter da Slagelse besøkte GOG fikk det berømte begeret til å renne over.

- Jeg synes det er barnslig at man skal ha eget vakthold på 25 mann med til en håndballkamp på Fyn, men det har hun åpenbart hatt behov for, sier Dalmose til danske BT.

Slagelse tok med vaktene fordi de reiste med mer enn 300 supportere.

- Det er selvfølgelig andre klubber som ville vært mer uansvarlige og ikke tatt med så mange vakter. Men nå er det selvfølgelig ikke så mange andre som kan ta med 300 supportere, og det er kanskje der problemet ligger, sier klubbens pressesjef Brian Mollerup.

Dalmose kritiserer ledelsen i Slagelse fordi de lar Anja gjøre som hun vil. Han får støtte av tidligere landslagstrener Leif Mikkelsen. Han mener at både Anja og Slagelse med sin oppførsel gjør seg til latter i hele Danmark.

(Dagbladet.no)

FÅR KRITIKK: Anja Andersen skaffer seg stadig nye overskrifter. Foto: SCANPIX