Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baron på vei bort fra Lillestøm?

Tidligere Arsenal-keeper trener med klubben.

(Dagbladet.no): Uwe Rösler har nå overtatt ansvaret for Lillestrøm, men er likvel ikke herre over Emille Barons videre skjebne i klubben.

- Det er en sak som i tid ligger før jeg overtok som trener, og som ledelsen håndterer. Det legger ikke jeg meg borti, sier Uwe Rösler til Romerikes Blad.

Tyskeren er imidlertid svært fornøyd med prestasjonene til Baron på trening denne uka, men det er han også med den tidligere Arsenal-keeperen Rami Shaaban.

Møte i går

Baron satt i møte med LSK-lederen Per Mathisen og Frank Grønlund i går. Ingen vil kommentere hva som skjedde, men lokalavisen har fått forståelsen av at Baron får sparken.

Baron svarer følgende på spørsmål om han tror han vokter LSK-buret neste sesong:

- Det kan jeg ikke si noe om. Jeg vet ikke hva som skjer videre, sier han til Romerikes Blad.

Vurderer Müller

Det i alle fall ingen tvil om at Lillestrøm tester ut potensielle nye keepere. Foruten om Shaaban, har Pors sin U-18-landslagskeeper, Dag Ole Thomassen, trent med laget.

Rösler har også vært i kontakt med agenten til Heinz Müller, keeperen som nå har avsluttet sitt engasjement i Odd.

- Det er mulig jeg vil snakke videre også med ham. Müller reiser hjem til Tyskland nå og skal ha en prat med et par klubber der, sier LSK-treneren.

<B>SISTE UTKAST?:</B> Emille Barons skjebne i Lillestrøm trolig avklart i løpet av kort tid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media