Baros til Real Madrid likevel?

Dette, og flere av dagens overgangsrykter i Premier League.

 • Dagbladet.no hater å ta feil. Men i dag har vi vært nødt til å svelge kameler, sure epler og mer til. For selv om vi annonserte med brask og bram at vi hadde liten tro på at Milan Baros skulle være aktuell for Real Madrid i går, bekreftet den stormannsgale Real Madrid-presidentkandidaten Lorenzo Sanz i dag at han vil forsøke å hente unggutten til klubben hvis han blir valgt.

  Torbjørn Flatin i Liverpools nordiske supporterklubb uttrykker sunn skepsis i forhold til Sanz' planer i et intervju med NTB, men hovedpersonen selv forteller at han har fått et tilbud som han vil vurdere.

  Marcio Amoroso vil nok bli sett på som en uverdig erstatter dersom Baros skulle forsvinne.

 • Tottenham-boss Jacques Santini har prøvd seg på Geremi og Joe Cole, men Chelsea ga ham en smekk på fingrene. Kanskje Sean Davis fra Fulham er mer realistisk?
 • Manchester United har endelig bekreftet kjøpet av pur unge Giuseppe Rossi fra blakke Parma. Og Arturo Lupoli fra samme klubb har gått til The Gunners. Gribbene. En annen bekreftet overgang er Sean Rudd til Southampton.
 • Dominic Matteo er dessuten klar for Blaaackbuuurnzzzzzz. Verdens aller kjedeligste overgangsrykte - det som involverer Kluivert og Newcastle - fikk litt liv i dag, da FansFC meldte at Middlesbrough hiver seg på i kampen om hollenderens signatur.
 • Chelsea er beredt til å bruke litt av sin overfylte lommebok igjen, og en overgangsdeal for Didier Drogba verdt fattigslige 24 millioner pund er på trappene, ifølge The Independent.
 • En tipser fra Grimstad har en kompis som er journalist i Yorkshire Evening Post. Han mener at Eirik Bakke, til tross for eget ønske om å bli i klubben, er på vei ut.
 • Vi er svake for overgangsrykter som involverer de mindre Premier League-klubber i denne spalten, og det er litt søtt med en tipser som gjerne vil ha oss til å ta med ryktet om at utrolig upopulære Henri Camara kanskje blir klar for Bolton i løpet av kort tid. Men med sine fattigslige 37 (unnskyld, 27) år er vel han altfor ung for Allardyce? Camara har tidligere vært satt opp for salg på Ebay.
 • Dagens trenerrykte er ikke fra Premier League, men er så fantastisk usant at vi bare må ha det med: Ifølge dette ungarske (syltynt!) diskusjonsforumet, skal Drillo være aktuell som ny trener for Brasil. Det brasilianske fotballforbundet skal visstnok være interessert i en trener som kan utrette noe av det samme som Rehagel har gjort for Hellas. Bra jobba, mer av sånt!
 • Til slutt litt triste nyheter for alle West Ham-supportere: Klubbkassa er enda mer bunnskrapt enn tidligere antatt. Derfor går de nå rundt og tilbyr David Connolly til konkurrentene, nå sist til Mick McCarthys Sunderland. Vi ønsker begge klubbene god bedring, og en snarlig retur til Premier League.
 • Det var alt vi orket, gadd og hadde plass til, gitt. Send gjerne en mail hit hvis du har hørt eller lest om rykter vi bør ha med i denne spalten. At Gerrard og Baros skal til Sandnes og Michael Jordan er på vei til Chelsea har vært kjent lenge - så de mailene trenger vi ikke flere av, takk!
<B>TIL BRASIL?</B> Egil Olsen er på vei opp av sofaen.
<B>TIL REAL?:</B> Såååå glad ble Milan Baros for å forlate Liverpool til fordel for millionkontrakt i Madrid.
<B>TIL CHELSEA?:</B> Didier Drogba er et alternativ til Wayne Rooney.