Barrichello optimist på Massas vegne

Men ber fansen være tålmodig med tanke på comeback.

PÅ BEDRINGENS VEI: Felipe Massa er på bedringes vei etter at han fikk en gjenstand i hodet under et Formel 1-løp i Ungarn forrige måned. Foto:  AFP PHOTO/Nelson ALMEIDA
PÅ BEDRINGENS VEI: Felipe Massa er på bedringes vei etter at han fikk en gjenstand i hodet under et Formel 1-løp i Ungarn forrige måned. Foto: AFP PHOTO/Nelson ALMEIDAVis mer

Felipe Massa er på bedringens vei etter formel 1-ulykken i Ungarn forrige måned. Nå venter Ferrari-føreren på klarsignal til å kjøre igjen.


Formel 1-kollega Rubens Barrichello besøkte Massa onsdag, og han hadde gode nyheter etterpå.

- Jeg var sammen med Felipe hele ettermiddagen. Han har det bra og er heldigvis akkurat den samme personen som før, skriver Barrichello på sin Twitter-profil.

Massa pådro seg hodeskader da han ble truffet av en bildel fra landsmann og Brawn-fører Barrichello, som var i banen rett foran Massa under kvalifiseringen til Ungarns Grand Prix i juli.

Massa er hjemme i Brasil, men det er uklart når Ferrari-føreren kan gjøre comeback.

- Når det gjelder Felipes comeback må vi være tålmodige. Han må være 100 prosent frisk før han kjører igjen, men han mangler ikke vilje. Jeg likte det jeg så i ettermiddag. Han har det så bra og er ved godt mot, skriver Barrichello.

I Europas Grand Prix i Valencia 23. august vil Massa bli erstattet av italienske Luca Badoer.


(NTB)