PÅ BENKEN: Gareth Barry (til venstre) var tilskuer under kveldens engelske generalprøve mot klubblaget Platinum Stars. Barry rekker ikke første kamp mot USA på lørdag. Også Rio Ferdinand (t.h.) var på plass på benken i dag, men han spiller ikke i VM. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix
PÅ BENKEN: Gareth Barry (til venstre) var tilskuer under kveldens engelske generalprøve mot klubblaget Platinum Stars. Barry rekker ikke første kamp mot USA på lørdag. Også Rio Ferdinand (t.h.) var på plass på benken i dag, men han spiller ikke i VM. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/ScanpixVis mer

Barry rekker ikke VM-åpningen

- Trenerteamet vil gi meg ekstra tid.

|||
Gareth Barry kommer ikke til å spille på den engelske midtbanen i åpningskampen engelskmennene skal spille mot USA i fotball-VM.

Kampen er den første i gruppe C og går lørdag, men Fabio Capello har gitt Manchester City-spilleren sjansen til å bruke litt lenger tid på å komme seg fra en ankelskade han har slitt med.

- Trenerteamet har fortalt meg at jeg ikke kommer til å spille åpningskampen mot USA. Årsaken er at de vil gi meg litt ekstra tid til å bli helt bra av skaden jeg har slitt med, sier den tidligere Aston Villa-kapteinen til newsoftheworld.com.

- Jeg kommer til å være i full trening sammen med laget igjen allerede tirsdag, legger han til.

Barry har til nå spilt 36 kamper for England, og han var den eneste utespilleren Capello ikke brukte i dagens siste oppkjøringskamp før VM.

Etter den første gruppekampen lørdag skal England møte Algerie 18. juni.

(NTB)

Barry rekker ikke VM-åpningen