TILBAKE: Gareth Barry loves plass i startelleveren mot Algerie. Så gjenstår det å se om det får fart på England.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
TILBAKE: Gareth Barry loves plass i startelleveren mot Algerie. Så gjenstår det å se om det får fart på England.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

Barry starter mot Algerie

Capello bekrefter.

||| (Dagbladet): Manchester City-spiller Gareth Barry er friskmeldt, og vil starte kampen mot Algerie førstkommende fredag.

Det bekrefter Fabio Capello overfor BBC.

Barry pådro seg en ankelskade i mai, og var lenge usikker til VM i Sør-Afrika, før han i siste liten varslet at han var klar til å bidra etter hvert.

City-midtbanemannen har blitt pekt ut som den mannen som kan løse Englands påståtte midtbaneproblem, som mange mener er at Frank Lampard og Steven Gerrard ikke fungerer sammen sentralt.

Med Barry på plass er det ventet at Fabio Capello skyver Gerrard ut på venstrekanten, eller opp bak Wayne Rooney i angrepet.

Wayne Rooney er sikker på at Barrys retur vil styrke England.

- Vi vet hvilken spiller han er. Han kan holde på ballen for oss, og ta godt vare på den. Han er et godt alternativ dersom manageren velger å satse på ham, sier Rooney.